geçen hafta çarþamba oluþan boða barýný ihlal etmiyor. ne kadar satýþ baskýsý olsa da 5200 bölgesini savunuyor. orayý iyi bir maliyetlenme bölgesi olarak görüyor.
aslýnda ortam vs ky dökmek için çok uygun. herkes seçim geçsin falan diye düþünür ama belki de seçim sonucunu 1-15 mayýs arasý fiyatlamýþ olur.
audentes Fortuna iuvat
Rosense abi bugün görülen en düþük seviyeyi bi yere not edelim. Abka nýn deyimiyle seçime kadar o rakkamý bi daha göstermezler die düþünüyorum, çok sert aldý ondan þeyttürdüm yani tutar tutmaz bilemem ama çok sert çubuk dikti, bi kaç kez daha dik dik dikse kim ne diyebilünki
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
sabah bi miktar daha mallandým ama sonra dýþarý çýkmam gerekti, seyredemedim.. kamu bankalarý birleþtiriliyor diye bi haberden bahsediliyo yükseliþe gerekçe olarak, pek mantýklý görünmüyor ama olabilir de .. daha büyük ihtimal birileri yüklü short açmýþtýr, hazýr shortçu yakalamýþken diðer biri yukarý sürmüþtür.. akþam açýk poz deðiþimine bakýcaz artýk, bi ipucu verebilir
teknik açýdan yarýn eksi baþlangýç beklememek lazým, yüzde 2 yukarý marjý var, spot 5450 direncinde ne yapacak, onu izliycez.. artýk longçu olduðum için inþallah direnci kýrar paramparça eder diye inanmak istiyorum
portföy- kchol, dohol, isctr
Bozkurt tu tebrik edeyim , karakemal yeni nýcki þimdilik seyrediyor
kendimde tup bedelsizine oynadým maya tuttu , birazda kchol alýp ,
günü kapattým.
pýst 100 de 4930 üstü kapanýþlar gerekli
kolay gelsin.
Pala resmen hepimize hayat öpücüðü verdi. Saðlam eksiden çok saðlam artýya geçtim. Sinir bizucuydu resmen o psikoloji ile elindeki ttkom ve Ereðli longlarinin yanina 521500 maliyetli vadeli endex longlayip 519000 da stop yazmýþtým. Gitgeller sýrasýnda riski azaltayim diye 523100 den yarýsýný kapamistim sonra teli cebime koyup iþe odakldim. 20 dakkika sonra baktýðýmda vadeli 547.000 yanýyordu. Inanamadim ama elimde ne varsa hiise ve vadeli longlari kapadým. Oncemi yoksa sonrami vadeli 554000 görmüþ biliyorum ama 537000 kere geldiginde yerine koymadým. Makas oyunu fena olmuþ. Þimdi bakýyorum da kayda deðer bir haberde yok. Shortcular ekmek yedirmediler çoðu panikle kapadý heralde. Bence aþaðý yön eder gibi. Bir kezdaha stopsuz short yapýlmayacaðýný anladýkdüþüþe kaldýðý yerden devam ederse daha aþaðýlari rahat gelir çünkü düþtük e bu tarz hareketlerin gazýyla millet daha hýzlý long maliyetlenir.
Yer Ýmleri