Daha önce ÞUBAT DÝYORDUM..Aralýktan beri þubat þubat diye diye...
ve....5700 den 4.180 e kadar çakýldýk.Sonra hileli iþlerle 4.400 olduk.KURAL DIÞI müdahale olmasaydý 3.700 olurduk....Bunu arkadaþlar hatýrlar.Zaten viobda 1.800 puan düþtü.Saðlam ekmek yedim.Her þey burada oldu,yazdýk çizdik vs...
Þimdi de MAYISSSSSSSSSS diyorum..ve özellikle 2. yarýsý...
Daha önce sebeplerimi açýklamýþtým...Mayýs ta dün al veren sistem sat verirse var ya.....BENÝ KÝMSE TUTAMAZ.
ve beklediðim global dalga ile...Kanýmca, global dalga en geç mayýs ortasý-sonunda baþlar.Þu anda daha önce dediðim KIÞ GÜNEÞÝ modunda..sp500 de;4200-300 max. olmak üzere...
Artýk ky. kimsenin umurunda olmayacak...
-KK,zaten borsaya þiþmiþ gözüyle bakýyor..TVF,kapatýlacak...
ve seçimi kim kazanýrsa kazansýn BADEM HÝSSELERÝNDE satýþ beklerim...Çünkü bunu taþýyan lobilerde biliyor ki hisseler çok primli ve seçimden dolayý desteklendi..
Globalle beraber biz dip yaptýktan sonra.BIST100 DE MÜKEMMEL BÝR DOLAR BAZLI RALLÝ BEKLERÝM..BIST YILDIZ OLACAK.
..ÝÞTE o zaman 5.2 dolarýn hedeflendiði hareket için saðlam hisse alýp beklemek lazým..
Þunu ifade etmek isterim..burada zeki-analitik arkadaþlar var.bu yoruma elbette katýlmayabilirler..ONLARIN ELEÞTÝRÝSÝ BENÝ GELÝÞTÝRÝR...
ama özellikle yeni ,temelsiz güvenle konuþan; zaten sistem,grafik ,analiz nedir bilmeyen ...ama buna ragmen biraz da ortaya attýklarý hakaretle konuþana saðlam lafým olur..
Kamuya açýk platformun en büyük sýkýntýsý bu..muhatabýný seçemiyorsun..Yan komþunu beðenmezsen hiç muhatap olmazsýn olur biter.ama burada adam gelip sana bulaþýr.Anlayacaðý dilden cevap yazsan olmuyor..cevap vermesen VÝTES BÜYÜTÜR...
Kayýtlara geçsin..11 nisan 2023
ileride bakarýz.

Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR 
Yer Ýmleri