Tüm müslümanlarýn Kadir gecesi mübarek olsun.....
Tüm müslümanlarýn Kadir gecesi mübarek olsun.....
Cümleten hyirlj kandiller.
Keseniz bol neþeniz çok saðlýðýnýz yerinde olsjn.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Son aylarýn en kötü ptesisi olarak dükkaný açtýk...Umarým perþembeye kadar iþler düzelir.
KADÝR GECENÝZ mübarek olsun.
Geliyor gelmekte olan
Þenol Babuþcu (@senolbabuscu) adlý kiþiye göz at: https://twitter.com/senolbabuscu?t=3...y_M1ybL1A&s=08
bir halt olacaðý yok.
Donuk omuz sendromuna tutulmuþum. Fizik tedaviden gözlerim yaþlý çýkýyorum. Üzerine endekse bir bakýyorum benim kocaoðlan ile tombul kuþ yine patinajda. Palayý tanýyanlar söyleyebilir mi bayram geldi, bilanço vakti geldi. Seçim olmadan bir mutlu etse bizi (boða)
Aynen bencede elimizi görüyorlar, parasýný verip istediði sistemi kurmuþlar belli, Spot da yatýrýmcýnýn günlükte aldýðý malý taþýyýp taþýyamayacaðýný, kredili mal durumlarýný görüyorlar, sistemleri yatýrýmcýnýn tavrýna kadar biliyor bence! tahtada alýcý kurum 4-5 kademe çiziyor ama benim malýmý almýyor, bu benim çok baþýma geldi, hatta gün sonuna mallý girdiðimde alttan eþleþtiriyor, pozisyonumu erken kapatýp da malsýz girdiðimde yukarýdan eþleþtiriyor, son 20 gün seansýnýn 18 i böyle olmuþtur,,
hangi fizyoterapist ? ilk önce bir ortopedi doktoruna görüktünüz yoksa direktirek fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanýnla mý bakýþtýnýz ? geçmiþ olsun. bu arada hazýr omuzu kurcalarlarken fýrsat bu fýrsat , diðer kýsýmlarý da esnetsinler aþil tendonundan baldýr kaslarýndan enseye þaplak atýlan kýsma kadar bi kurcalasýnlar.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
BOFA gibi aracý kurumlar alýþ ve satýþ emirlerini TWAP (time weighted average price) algoritmasýna göre yapýyor. Siz de benzer yöntemi izlerseniz daha az sýkýntý yaþarsýnýz. Pasif emir yazmayýn ve emirlerinizi parça parça , farklý lot sayýlarý ile aktiften gönderin. Kapanýþ seansý için ayný yöntemi izleyin.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri