Servetbey, geçen çok geride kalmýþtý fark ettiðimde gönderiniz, þu bahsettiðiniz fon nasýl iþliyor, incelediniz mi hangi kuru fiyatlýyor, makasý nasýl fiyatlýyor.
Borsadaki bir miktar parayý boþta kalýnca USDTRF ile deðerlendiriyordum, temelli kademe mademe kalmadý, 4 lot 6 lotla kademe yapýyorlar, evet grafik çiziyor sanki artmýþ gibi, ama satmaya kalkýnca asýl alýþ kademesi çok aþaðýda, ben de bu tek çubukluk iðneler grafikte ne arýyor diyordum. Pasife satýþ yazýnca da hemen iki-üç-beþ kademe tahtayý aþaðýya çekiyorlar, orayý da hallettiler yani..
Saygýlar
dün KK soðan videosunda ben kazanýrsam para yaðacak döviz düþecek dedi
Dün Taipei'de ayýptýr söylemesi 10oz (285g) Angus Beef Sirloin Steak yedim. Çorbasý, salatasý, meþrubatý, dondurmasý fiyata dahil toplam 350TWD (220TL) verdim (bahþiþ kültürü de yok). Sonra Ýstanbul Maltepe'deki mahalle kebabpçýmýza baktým Yemeksepeti'nden ,180g biftek 220TL, yani 285g'ý 350TL ediyor ve daha yanýna çorba, ayran, salata falan eklersen*500TL... bahþiþle en az 530-550TL býrakacaksýn yani...
Eskiden gurbetçilere veya turistlere Türkiye'de yeme-içme gayet ucuz gelirdi, burada makarnaya vereceðimin yarý fiyatýna kebaplarý gömerdim. Þimdi Türkiye'de özellikle etli yemekler 2 katý pahalýya geliyor... Kiþi baþý milli gelir Tayvan'ýn 4'te biri, yeme içme fiyatlarý ise olmuþ iki katý. Ne saçma iþtir bu.
Hadi geçmiþ olsun diyelim mi ?
https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...537681921?s=20
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Yer Ýmleri