Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
15 Nis
Kamu bankalarýna 2022 yýlýnda 2,6 milyar $, 2023 yýlýnda ise 5,7 milyar $ olmak üzere son 2 yýlda toplam 8,3 milyar $ sermaye artýrýmý yapýldý.
Bu kadar büyük sermaye artýþýna kamu bankalarý neden ihtiyaç duyuyor?
Yoksa, iktidarýn müteahhitlerin satýlmayan konutlarý için ettikleri zararý, bu konutlardan alamayanlar seçimler sonrasý ödeyecekleri ek vergilerle mi kapatacak?
Yani birileri ucuz kredi ile servet yaparken zaten yoksul olanlar onlarý mý finanse edecek?
Hani zenginden alýnýp fakire verilecekti?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
300 milyar yeþil gelecek diyor KK ,amerika ve ingiltere.ziyareti yapmýþtý hatýrlarsanýz , bu olursa herþey rahatlar zaten ihtiyaç olan sýcak para bu miktar ,geri kalan seyler hýzlýca cozumlenir
Yunanistan AB üyesi olduðu halde kendi krizinde böyle bir parayý kemiksiz löp diye alabildi mi? Bana komik geliyor bu parayý buldum getirdim demesi ayrýca Yunanistan çok ciddi kemer sýkma uyguladý öyle bedavadan para dünyada yoktur bence gerçekçi vaatler daha çok oy kazandýrýr
Malum kanallaar da 300 milyar nereden buldun diye baðýrýyor sen hesap biliyormusun falan dalga geçiyorlardi .tv masrafý çýkmasýn diye kapattým yoksa yeni bir tv almam gerekecekti.![]()
Zaten legal para diyor , kemer sýkma vs zaten olacak , bu paranýn varlýðý pisikolojik olarak düzelme saðlar
Yer Ýmleri