ET kuyruklarý, kiralarda ve ev fiyatlarýnda ULAÞILAMAZLIK tan sonra þimdi de KAPALIÇARÞI ya mahkum olma...
90 lar tam versiyon geri gelmiþ....
ET kuyruklarý, kiralarda ve ev fiyatlarýnda ULAÞILAMAZLIK tan sonra þimdi de KAPALIÇARÞI ya mahkum olma...
90 lar tam versiyon geri gelmiþ....
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
link verince okunmuyor...en vurucu cümle....merkez bunumu yapýyor......Dövizi salacaklar mý?
Beklenen þu ki salmasalar dahi tutamayacaklar. Zira dolarýn önündeki barajlar artýk ne KKM ne de Merkez’in piyasadan 19,90’a alýp, 19,10’dan satýþýyla tutulacak gibi deðil.
iktidar kazanýrsa zaten dediðin gibi tekrar kkm yapar yoluna devam eder muhalefet kazanýrsa da dedikleri gibi ortodoks olacaksak kurlar arasýnda böyle makas olmaz faizler artar dileðen faize geçer dileðen dolarýný alýr ama ben muhalefetin yerinde olsam çýkar kkm ile ilgili net açýklamalar yapardým hala çevremde duyuyorum muhalefet kazanýrsa kkm farkýný ödemezler lafýný ayrýca kkm ye son verilirse millet panikle dolar alýrsa nasýl strateji uygulayacaklar? faizler belediye seçimleri öncesi ve popülizm tavan yapmýþken nasýl insanlarý tatmin edici þekilde yükselecek? çok soru iþaretleri var ben hala net bir þey duymadým biz gelirsek güven gelecek dolar yaðacak uçacaðýzdan baþka bir þey yok
Kkm farkýný ödememe gibi birþey olmaz devlette devamlýlýk esastýr.Belki çok çok büyük miktarlarda krediler kullanýp kkm yapan oturduðu yerden milyarlar kar eden büyük para sahipleri için söylenmiþ olabilir kkm farkýný ödememe.Yoksa bizim gibi mevduatçýlarýn kkm farkýný ödememe gibi birþey olmaz kafa karýþtýrmak için bilerek ortaya atýlýyor bu laflar.
kkm farkýný bugün alsak ne olacak bu makasla gidip ayný miktarda dolarda alamýyorsun.
Yer Ýmleri