Þimdi adamýn 1 milyonu vardýr .11 den 6 ayda 55 bin TL. faiz alýr..diðer türlü 30.dan 150 bin TL..o an için toplamda.alinan faiz insani cezbediyor.ama þu varki turkiyede 32 gün bilemedin en fazla 46 günlük yapmak gerekli.
Þimdi adamýn 1 milyonu vardýr .11 den 6 ayda 55 bin TL. faiz alýr..diðer türlü 30.dan 150 bin TL..o an için toplamda.alinan faiz insani cezbediyor.ama þu varki turkiyede 32 gün bilemedin en fazla 46 günlük yapmak gerekli.
Ocaktan beri yazýyoruz %60 liralasma politikasý varken faiz düþmez aksine çýkar.sadece gidivan mevduat faizi düþecek diyordu.22sinden sonra 50 görmek þaþýrtýcý olmaz.
Son düzenleme : paramanya; 08-06-2023 saat: 21:16.
ZÝMBABVE 140%
ARJANTÝN 97%
bizede 50-60 bandý yakýþýr
Risksiz kazanç faiz kkm ne ise artýk para yatýrýp aðlamamak lazým, borsa döviz e giren ne yapsýn , ekmek köfte bu iþler
Dostlar bir konuda sizden tavsiye isteyeceðim.
Halk bank bireysel emeklilik ten çýkmak için baþvuruda bulunduk. Çýkýþ iþlemi tahminimden uzun sürdü ve bu hafta ki dolar, altýn yükseliþini yakalamak için þanssýz bir þekilde geç kaldýk. Dolar 20.500 de iken KKM için planým vardý lakin bu seviyede olumsuzum. Külçe altýn için ise 1250 seviyesi ile 1500 arasýnda 50 Gr a yakýn eksiliyorum. Külçe altýn için bu akþam ( yarýn ne olur bilemiyorum) teklif aldým. Param yarýn saat 17.00 de hesaba geçiyor. Siz olsanýz ne yapardýnýz. Beklemek mantiklimidir..Tavsiyeleriniz için çok teþekkür ediyorum. Saygilarimla
Yer Ýmleri