Anlaþma yapýlan kurye firmasý sorunlu, diðer uygulamadan görüntülü görüþme ile açýlýþ yapýlýp mudi uygulamasýna girebilirsiniz.
https://www.unlumenkul.com/online-pl...rimiz/piapiri/
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
ne dersiniz yoldaþlar
süper bono çýkartýrlar mý ? þimþek durum kötü seyi kollamak lazým demiþ ?
suriye'de tatsýz geliþme " iddasý "
Türk birliklerinin Suriye'nin kuzeyinde bir Rus askerini öldürdüðü iddia edildi.Associated Press haber ajansý Suriye Gözlemevi'ne dayandýrdýðý haberinde Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki topçu atýþýnýn bir Rus askerinin hayatýný kaybetmesine, dört Rus askerinin de yaralanmasýna neden olduðunu bildirdi.
AP bugünkü bombardýmanýn ABD'nin desteklediði Kürt savaþçýlar ve Türk birliklerinin Suriye'nin kuzeyindeki dün girdiði çatýþmalarda Kürt tarafýnda kayýplar yaþanmasýnýn ardýndan geldiðini belirtti.
Rus ordusu, Suriye hükümeti ya da Türk yetkililerden henüz konuyla ilgili yorum yapýlmadý.
Merkezi Ýngiltere'de bulunan muhalif izleme örgütü Suriye Ýnsan Haklarý Gözlemevi, Türk birliklerinin Herbel ve Halep vilayetindeki Um Hoþ köylerini birbirine baðlayan yola düzenlediði bombardýmanda bir Rus askerinin öldüðünü, dördünün ise yaralandýðýný bildirdi.
Suriye'nin yarý özerk Kürt bölgesindeki Hawar haber ajansý da bir Rus aracýnýn vurulduðunu, can kaybýnýn olduðunu belirtti ancak tam sayý vermedi. Bir diðer Kürt haber ajansý North ise, bir Rus askerinin öldüðünü üçünün yaralandýðýný bildirdi.
https://www.voaturkce.com/a/turk-bir...i/7133344.html
geçen kaç yýl odu unuttum ,putin bize acayip ceza kesmiþti...Reis onu ikna etmek için Türkiye'yi acayip bir borç yükü içerisine sokuþtu...
þimdilik rusyadan ses falan yok...umalýmda haber asýlsýz çýksýn...
Tunç Þatýroðlu
@TuncSatiroglu
·
4s
Bu sabah da dolar kurundaki harekete baktýðýmda yine sanki Hazine ve Maliye Bakanlýðý'nýn baþýnda Dr. Nureddin Nebati, TCMB'nin baþýnda da Prof. Dr. Þahap Kavcýoðlu varmýþ gibi hissediyorum.
Þenol Babuþcu
@senolbabuscu
·
3s
Mevduat faizleri %50’ye yaklaþýyor. Bankalar 100.000 TL mevduata % 40 faiz veriyor Tutar yükseldikçe faiz artýyor.
10 milyon TL üstündeki tutarlara % 45 faiz veren bankalar var. Daha yüksek mevduatlara % 48’e kadar faiz sözkonusu…
Tunç Þatýroðlu
@TuncSatiroglu
·
3s
Elbette dolarýn her gün çýkmasýný beklemiyorum. Hatta hiç müdahale edilmesin de demiyorum. Ancak her gün müdahale edilmesi ve bunun için de çok ihtiyacýmýz olan döviz rezervlerinin yakýlmasýna itiraz ediyorum. Bu þekilde müdahale yanlýþtýr.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Haziran baþýndaki Dolar artýþý sonrasý TL nin stabil gitmesinin nedeni, serbest piyasanýn tekrar iþletiliþ zamanýnýn Emekli ve Memurlarýn temmuz zammý sonrasýna býrakýlma kararý olabilir mi?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri