Gesan sayesinde bugun dik duruyoruz ...
Gesan sayesinde bugun dik duruyoruz ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
evet dalgalanma baþladý saglam durun...hedef kýzýlelma...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Kap geldi. Endeksin düzeltmesinin gazabýna uðramaz inþallah
Güzel haber, arge departmanýný tebrik ederim. Yýllýk 20 milyon dolarlýk ciro fena sayýlmaz gayet iyi.
Þirket ARGE ve TEST Ekibimiz, 40.5 kV MESNET TÝPÝ AKIM TRAFOSU / GERÝLÝM TRAFOSU TASARIM VE PROTOTÝP PROJESÝ'ni ve ürün ile ilgili üretim deneme testlerini baþarý ile tamamlamýþtýr.
Seri üretimine baþlanacak Akým/Gerilim Trafolarý için ilk etapta aylýk üretim hedefi 1.500 adet olup, kademeli artýþ ile aylýk üretim adetinin 3.000'e çýkarýlmasý planlanmýþtýr.
Bu üretim sayesinde üretmekte olduðumuz OG Hücrelerin önemli bir komponentini kendi bünyemizde imal ediyor olacaðýz.
Grubumuzun ihtiyacýný karþýlayacak Akým/Gerilim Trafolarýnýn ayný zamanda Epoksi Reçine Ýzolatör ve Komponentleri ile birlikte yurtiçi ve yurtdýþý pazarlarda satýþý gerçekleþecektir. Hasýlatýmýza etkisinin yýllýk bazda 20 milyon USD seviyesinde olmasý beklenmektedir.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
tam bebek þirket tabiri buna yakýþýr devamlý kendini geliþtirecek kapasite var büyeme si uzun yýllar devam edecek gibi...
Astora rakip olacak bir güç doðuyor.
YTD.
Yer Ýmleri