tam tahmin ettigim gibi dalgalý bir seyir izledik bu patron satýþ haberi önumuzu týkadý...
tam tahmin ettigim gibi dalgalý bir seyir izledik bu patron satýþ haberi önumuzu týkadý...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bugün endeks çok kötü idi, bu sebeple güzel bir artýþý yapamadýk ama bu yeþil de çok kýymetli bence. Bu fiyatlarý biraz sindirmek isteyebilir, mal tekrar toplansýn, iyice dinlensin, sonrasýnda yine bir depar atacaðýný düþünüyorum.
Ayrýca bu haber de çok iyi bence:
https://x.com/europowerenerji/status...Efom2BrFh8Nknw
Makedonya’da ofis kiralamýþýz, hayýrlý olsun. Avrupa pazarýnda ciddi bir pasta var gibi ve oradan iyi bir pay alabilirsek çok farklý yerlere gelebiliriz tabi bunlar kýsa zamanda olmayacak.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dün nasýl hareketti
188 de 182 ye alýþ verdim çarþýda iþlerim vardý arba sür derken gelmiþ 185 yükselmiþ 3bin kardayken 177 nin altýna inmiþ bana girmiþ 5bin 178 den gene aldým seansý 4600 karla kapattým
182.90 dan güle güle
Alan hayrýný görsün
Biraz motorlarý ýsýtmanýn vakti geldi bence...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yarýn ciddi bir faiz artýþý beklemiyorum. Eðer düþündüðüm gibi olursa saat 14:00 sonrasýnda ciddi bir atak yapacaðýmýzý ve 200 yolculuðuna baþlayacaðýmýzý düþünüyorum. Bakalým nasipte ne olacak.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þuan bu sayfayý 3 kiþi hektaþý 51 kiþi takip ediyor söyliceklerim bu kadar...
Yer Ýmleri