Arçelik bayisinden sun junior fiyatýný sordum.Küçük olaný 6.500usd dediler.Tahminen 4.5000usd ye europower bunu satar.
Alb raporunda 5 senede 200.000 adet diyor.yani sene 40.000adet.
Kabaca senede 180.000.000usd ciro sunjunior dan gelecek
ytd.
Arçelik bayisinden sun junior fiyatýný sordum.Küçük olaný 6.500usd dediler.Tahminen 4.5000usd ye europower bunu satar.
Alb raporunda 5 senede 200.000 adet diyor.yani sene 40.000adet.
Kabaca senede 180.000.000usd ciro sunjunior dan gelecek
ytd.
alb raporuna göre seneye 200.000.000 usd ciro güç trafosundan gelecek
Kýsacasý 2025 yýlý cirosu dramatik bir artýþ yapacak.Bakalým piyasa ne zaman bu ciro artýþýný satýn almaya baþlayacak?
özbekistan daymýþlar yanlýþlýkla ihale falan alýrlar yarýnda bi eksi 3-4 yeriz sonra...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bunu alan adam 6.500 dolar ile kalmayacak muhtemelen. Evinin tepesinde güneþ panelleri olmalý, ev elektrik sistemi baþtan aþaðý yenilenmeli sanki? ÝNÞALLAH bu satýþlarý yapabilir, hedef bu ama yapabilecek mi bakalým?
6500 cihazsa bir kaç bin dolar da eve bu sistem için harcanabilir? Bu önemli bir ayrýntý...
Videoyu izledim youtubedan ben bunu anladým..
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Günaydýn. Elektrik faturasý þu an insanlarý rahatsýz etmiyor. Bireysel bir ihtiyaç olduðunu düþünmez sanýrým bizim insanýmýz. En azýndan þimdilik. Elektrik fiyatlarý ve elektirikli araçlarýn durumu çok etkiler sanýrým. Herþey zamlandý elektrik neden zamlanmadý. Oysa elektrikli araçlar arttýkca cari açýk azalacak ama petrolden alýnan vergi gelirleride bütçeden düþecek. Elektrikle bu açýðý kapatmak isterlermi? Sunjunior a araçlar için þarj istasyonlarý entegre edilebilir mi?
“Eðriyi kendinde arayan doðruyu kalbinde bulur.”
Yer Ýmleri