“Eðriyi kendinde arayan doðruyu kalbinde bulur.”
Kesin bu gün yarýn Bi iþ kapý gelir bofa kolay kolay satsýn diye satarken biraz sýkýntý çekiyor acemiliðinden olsa gerek bu bofadan iþlem yapanlarýn bir kýsmý patron tarafý olsa gerek bofa nýn görünmezlik pelerinini kullanýyorlar acemilikleride üçlira çýkýp inmesinden gücüde yok öyle bam bam bam almaya anca böyle her defasýnda 5~10 lira sermayesini artýrýyor iþte çorba parasý olsun tencere kaynasýn yani kýsaca bofayý takip eden para kazanýr
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Tebrik ederim sn kilavuz, tam 12 den vurdunuz.
Gerçi tüm piyasa bunlarýn düþünce yapýsýný, ahlaklarýný ne mal olduklarýný öðrendi.
Ýstedikleri kadar KAP atsýnlar sonuç hep ayný.
Son dönemde Gesan ve bunda bir çok KAP atýldý, CÝTÝ ciddi mal sattý,
SPK ise bu alenen yapýlan H....lýðý sadece izliyor neden acaba?
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Þimdi maximum 28 lere kadar düþürür sonra tekrar Bi dipten 200 300 almaya baþlar onlarý bitirince yukarý dogru almaya baþlar iki üç te öyle alýr ardýndan köpürtürler yine kap tý þuydu buydu sonrasýnda tekrar çakarlar yükselirken malý toplayan bofa düþürürkende kaymaðý ilk yiyen bofa bu hissede bu heeep böyle oldu investingde adam yazýyor bu kadar düþüþün hiç bir aþýklamasý yok felan diye iyide trade etmekte zaten böyle biþey güçlü alým ve satýmlarla hisseye yön verebilen kim bofa böyle olunca kendine Bi bant oluþturuyor o bantta dipte alýþ tepede satýþ yapýyor ve de hep o kazanýyor ondan daha güçlü biri çýkmadan bu hep böyle borsanýn %90 anýnda bu böyle
Cw kýsa vadeli drencine çok yakýn o direnci kýrarsa yükseliþi hýzlanýr kýsada 14~15 ilerden geldi buralara eupwr utanasýn diye yazýyorum
Buradan döndüyse ve kýsa vadeli direncini hacimli geçerse yükseliþ trendindesiniz demektir
Açýkçasý 30.40 üzeri aðzýmý sulandýrýyor.
Kapanýþ geldi bakalým.
Temeli bilmem þuan ne durumda ama teknik beni gör diyor.
Stoplu attýk bir taþ bakalým.
Bozulma yok
devam
Yer Ýmleri