78.40 tan sattým ben, alan kazansýn
Forumdakýlerde sattýysa tamamdýr![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Ýþ yatýrým ya da oradan iþlem yapanlar 1 milyon 173 bin lot alýmda kapattý günü. Ýþ’in almasý olumlu bence
Acaba kopol gibimi yapacak speek
Merhaba herkese,
Uzuuunn bir Hektaþ yatýrýmcýlýðýndan dün itibariyle ayrýlýp EUPWR yatýrýmcýsý oldum uzun bir süre burdayým artýk herkese hayýrlý kazançlar...
Astor un hareketlerinin týpatýp aynýsýný yapýyor .Tek farkla astor 9 tavan yapýp 10.gün eksi kapatmýþtý.Euopwer ise 6 tavan yapýp 7. gün eksi yaptý.Astor 15 gün %10-15 düþüp 24-30 aralýðýnda halka arzlarda mal alanlarýn lotlarýný topladý.Daha sonra da tahtacý astor u 70 e dayamýþtý.Europower ise 70 e kadar düþebilir ve seçime kadar baskýlayýp halka arzlardan alanlarýn lotlarýný iyice toplayabilirler.Sonra da seçim sonrasý endeksin iyi bir ortamýnda yukarýya 150 tllere ralli olabilir.
Bir ihtimal daha var.Astorun 31-24 arasýnda 15 gün toplama bölgesini eupower 76-86 aralýðýnda yapabilir.Bu toplamadan sonra da bu defa 200 tlye bir ralli yaþayabiliriz.
Yer Ýmleri