https://www.google.com/search?q=jere...y0Ho%3D&ictx=1
Muhalefet seçimi kazanýrsa diyorsun Sayýn Keko Rifkin kim danýþman iþte.
Angela ile Almanya da neler yapmýþ hepsi google da var.
https://www.google.com/search?q=jere...y0Ho%3D&ictx=1
Muhalefet seçimi kazanýrsa diyorsun Sayýn Keko Rifkin kim danýþman iþte.
Angela ile Almanya da neler yapmýþ hepsi google da var.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Son düzenleme : ank11; 08-05-2023 saat: 21:49. Sebep: Eksik
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Syn keko,temel analizde çok iyi olduðunu tartýþýlmaz üstad,benim düþünceme görede bugünkü alýþýn sebebi dünkü Ýstanbul mitingiydi,þimdiye kadarki düþüþün sebebide,muhalefetin kazanma olasýlýðýydý,eðerki muhalfet kaznýrsa,ekonomik programlarý, belli enflasyonu düþürmektede,gerek muhalefetin ekonomistleri gerekse,onu savunan,ekonomistler faizlerin yükseltilmesi ve dolar kurunun düþük olduðu, bence piyasa bunun gerçekleþemeyeceðini görünce,tek care borsa ve KKM mevduat kalýyor bunlara döndü diye düþünüyorum.
Yeni hükümet ile bist 30 çoþar ama yeni hükümetin enerji sektörüne desteðinin süreceðine inancým tam hele hele fosil yakýtlardan elektrikli araçlara 2034 e kadar AB %80 geçmek istiyor böyle bir konjonktürde bu kaçýnýlmaz hisseler zaten yeterince yükseldi bir süre yerinde sayabilir sürekli yükselecek diye birþey yok
Bence dünkü alýþýn sebebi piyasanýn muhalefetin seçimi kazanacaðý yönünde düþünmüþ olmasýdýr. Tabi bu bir günlük iþlem ile belli olmaz, tüm haftayý görmek lazým. Siyasi baský sebebiyle özellikle yýllardýr iskontolu olan banka ve holding þirketlerinin, seçimi muhalefetin kazanmasý durumunda ciddi þekilde artmasýný bekliyorum ve dün de bu hisseler arttý.
Faizlerin artmasý ilk etapta borsa için olumsuz görünse de rasyonel ekonomik politikalar borsa için orta ve uzun vadede daha iyi olacaktýr.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
bu saate kadar yorum olmadýðýna göre ky bayaðý dökülmüþ hem seçim hem arzlara talep azalmýþ ytd.
Yer Ýmleri