Þirket yeni halka arz oldu.Daha bilanço göremedik ilk bilancoyu 6 ayliklarda mi goruruz
Þirket yeni halka arz oldu.Daha bilanço göremedik ilk bilancoyu 6 ayliklarda mi goruruz
koca bir balon hisse
dün biraz da uðursuzluðum ve konjöktörü iyi okuyamamamýn sonucu olarak zararlar ettiðimi anlatmýþtým...bu gün tanýdýðým bir dostumun da buna benzer bir süreç yaþadýðýný öðrendim...onun sermayesi de bu süreçte 23 brimden 8,8 brime kadar düþmüþ...kendisi de çok kaliteli bir temelci idi...onun haline de çok üzüldüm...demek ki sorun sadece bende deðilmiþ ...ortada genel bir durum var...bir çok yatýrýmcý son aylarda kazanamýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
23 birimden 8.8 e büyük düþüþ.
Kendimi avutabilirim ozaman %22 zararla![]()
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföy de sepet yapmadýðýmýzdan
benim bile %60-70 nakitle 2023 de devam etmemden dolayý
zirveden %20 zarar dayým dün sattým hepsini
kaþýntý tuttu eupwr çok az geri aldým baktým gesan yeþil
akþama bilanço gelecek yukarý yapmasý lazým peþinden eupwr ytd.
Zarar eupwr de ise fazlasýyla çýkar diye düþünüyorum,dün gece biraz araþtýrma yaptým astor enerji 3 milyar dolar piyasa deðerine ulaþmýþ fiyat 60 tl iken bu demektirki bu hissede iyi günler gelecektir kýsa sürede yüzde 100 yapýnca doðal olarak küçük yatýrýmcýyý silkeleme moduna geçmiþ gibi görünüyor bakalým neler olacak benim düþüncem araþtýrma yaptýktan sonra oldukça pozitif,,,yatýrm tavsiyesi deðildir risk her zaman vardýr.YTD.
Malý kaçtan aldýnýz la her kademeden veriyolar
Yer Ýmleri