Originally Posted by
keko
mevcut iktidarýn devamý pek de iyi olmadý bence...millet olarak verilen bu kararýn acýlarýný önümüzdeki günlerde çok yaþayacaðýz...seçim öncesi herkese her istediði verildi...tansiyona göre þerbet verildi..sahte bir bahar havasý oluþturuldu..yakýn geçmiþte burada ben millet itifakýnýn yerinde olsam gelin siz devam edin çünkü tam da pimi çekilmiþ bir bomba kuçaða veriliyor demiþtim...bakalým mevcut hükümet oluþturduðu bu enkazýn sorumluluðunu yine dýþ güçlere mi atacak ?? merakla izliyor olacaðým...
Keko sený severim ama þu millet ittifakýnýn tutulacak hangi yaný var Allah için ,eleþtýrýyorsun ama inan içi boþ ,millet ýttýfaký dediðin adamlar boþ dedýðý hazineyý daðýta daðýta býtýremedýler ,22 bin en düþük memur maaþýmý dersýn emeklýye 15/20 býn ýktamýyemý derssin kazansalar bütçe açýðý vaatlerýyle ýkýye üçe katlýyordu ,býldýkelerý þey faýzý arttýracaðýz ekonomik düzelecek býrde 300 milyar dolar getýrecez ,onlar gelse ýyý olacaktý ,,kaldýký eyt býle bunlar yüzünden çýktý,40 yaþýndaki adamý bunlar yüzünden emekli ettiler , 30 sene bu ülke onlara bakacak !!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri