Paydaşlar ... bugün saat 14.00 da 193 levent de genel kurul var.. mehmet bey katılacak..gelin sorularınızı sorun .. kulaktan kylağa yapmayın .. ytd
Selam millet.. Nasılsınız?Uzun zamandır yazmıyordum ama bu kalbim sizlerle olmadığı anlamına gelmesin. Ben yazmayalı bu forum sitesinde değişen hiç birşey yok. Gerçi sayın KM 'da da yok. Herşey zamana ve patronun kendi insiyatifine bırakılmış.
Genel kurulda güzel şeyler paylaşılmış, güzel kararlar alınmış ama ve ama.....
Benim sayın patron hakkında düşüncelerimde değişen hiç birşey yok.
Dünkü genel kurulda paylaşılanlar dışında bu şirketin stratejik önemi yatırımcılardan hep kaçırılıyor.. Yıllar önce bunu sayın aysha ya'özelden paylaşmıştım. Ha bu arada sayın beşiktaşk'ın yıllar önce akıcı ve bilgi dolu paylaştığı "ipek yolu" bugünü yıllar önce anlatır cinsten.. Sayın beşiktasşk'ınbilgisine ve anlatımına sağlık.
Son olarak misal hisse alsam bu fiyatlardan hastalığın bahne edilerek hisse fiyatını düşürüleceğine inanıyorum. Çünkü hisseler toplu. Bunu Naturelgaz hisselerinde de görebilirsiniz.Saygılarımla
Mehmet bey... Gk da her soruya kaçamak yapmadan cevaplar verdi ... Bence en iyi Gk lardan biriydi ... ytd
Gk gelenler şirketin 2032 ya kadar planlarını ve olası karlılık ve ebitdaü rakkamlarını gördü ...
Yer İmleri