ttrak- toasao froto da yabancý ortak olmasa idi...tatgd dan bir farký olacaðýný sanmýyorum...bunlarda para kazanmak için her þey mübah...
ttrak- toasao froto da yabancý ortak olmasa idi...tatgd dan bir farký olacaðýný sanmýyorum...bunlarda para kazanmak için her þey mübah...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1243986
Finansal Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
Taraflarca genel kabul görmüþ deðerleme yöntemleri esas alýnarak, ilgili þirketlerin nakit akýþlarý ve emsalleri dikkate alýnarak belirlenmiþtir.
Deðerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlenmedi (Not Prepared)
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Ýlgili düzenleme uyarýnca zorunlu deðildir.
--deðerleme raporu zorunlu olmayabilir, ama siz gene de alýn...ne kayabedeceksiniz ki?...hadi rapor almadýnýz; kendiniz yaptýðýnýz deðerlemeyi verin; onu neden saklýyorsunuz ki?...bir görelim bakalým FAVÖK lerin kaç katýndan satýlmýþ...
--dürüst olan açýklamaktan korkmaz...
7 aydýr satmadýlar...memiþoðluna satýlmadan önce neden bu satýþý yapmadýklarý anlaþýldý; o zaman ayrýntýl bir rapor istenme ihtimali yüksekti...atý alan üsküdarý geçtiðinden itirazlar çok cýlýz kalacaktýr...
memiþoðullarýnýn ödediði fiyat lotu 1,2$. son 5 yýl net karý kadar borcu var. kendime not.
her yerden demettü kazandýrýr mý?
29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026
Bu olay...ali koç'a gidecek.....bu iþten Alinin haberi yok....
Yemiþoðlu...memiþoðlu....koç holdingin içindeki hainler...hýrsýzlar.....
O zaman ne haldesiniz ...tüküttürecem ulan yüzünüze.....
Koç holdingte hýrsýz var....sahipsiz kaldý bu holding....!!!!!!!!!!!!!!!
Ben bir Beþiktaþlý olarak ali koçun duruþunu herzaman beðendim hatta hisseyi alýrken konuþtuðu gibi dürüst olacaðýný düþündüm ama bu olayda haberleri olmamasý imkansýzdýr bence yakýþmadý koç ailesine küçük yatýrýmcýnýn paralarýna bu kadar mý ihtiyaçlarý vardý. Bence bu satýþ koçlara sürülmüþ bir leke oldu.
Yer Ýmleri