Hisse... fiyatý...1.21 dolar....takabül ediyor....!!!!!!!!!!!
Hisse... fiyatý...1.21 dolar....takabül ediyor....!!!!!!!!!!!
--alýcýyý beðendim... yatýrým yapmaya devam...
--bundan sonra þirketin gerçek deðeri ortaya çýkacaktýr...
--KOÇ gurubunun bu kadar aç gözlü olacaðý hiç aklýma gelmemiþti...
Kchol/ Tatgd
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koç grubu yine çok iyi iþ çýkardý hisse düþemez artýk fiyat belli ortada hissenin ölüsü artýk 1,21 USD ölüsü bu çaðrý fiyatý bu dolar alacaðýna millet Tatgd alýr. çünkü rakam orada çaðrý fiyatý belli oldu. Alýcý olan tat bakliyat artýk 1.5 dolarýn altýnda hisse kaptýrýrsa çaðrýdan hisse toplayamaz. izleyelim bakalým artýk kap haberi geldi yarýn hacimli agresif bir gün olur. Tat bakliyat ucuz mal toplamayý baþaracak mý göreceðiz.
"iyi olan kazansýn"
Devir öncesinde, Tat Gýda'nýn sahibi olduðu Ram Dýþ Ticaret A.Þ.'nin sermayesinin %7,5'ine denk gelen toplam 449.999,32 TL nominal deðerli paylar ile Düzey Tüketim Mallarý Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'nin sermayesinin %1,1'ine denk gelen toplam 64.797,70 TL nominal deðerli paylar Koç Holding tarafýndan satýn alýnacaktýr.
--bu iþtiraklerin satýþýndan gelen para TAT GIDA ya gelecek dönemki bilançoda iþtirak satýþý geliri olarak yansýyacak yani diðer faaliyet karý içinde hesaplanacak...
Yer Ýmleri