Sn isoleyte iyi bisey mi obo ya evrilmesi duser mi cikar mi?SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayida kýrýp 35/36 Lara inmeyiz inþallah..Ne yapalým tahtaciya rica edelim...
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten þaþýrmamak elde deðil. Kýsa sürede %100 yapan bir hissenin, her gün yükselmesini beklemek nasýl bir düþünsel evredir. Borsada her gün %3-5 para kazanýlýyorsa nerede bu süper zenginler.
Þirketin bir ederi var. Bu edere de her zaman iskontolu bir þekilde yaklaþmýþ. Bilanço gelir ucuzlar, sonra yine ederine yakýnsar. Bu döngü yýllardýr böyleyken, neden her allahýn günü sürekli yükseliþ beklenir.
Madem her allahýn günü yükselmesini istiyorsunuz, her allahýn günü 2-3 milyon lot alým yapýn. Þu an fiyat 18-30 rallisini yapmýþ ve 28 e geri çekilmiþ olsaydý yine ayný muhabbetler dönecekti. 18-42 yapmýþ, fiyat 38 millet veryansýn ediyor. Anlamak mümkün deðil. "Aza tamah etmeyen çoðu bulamaz" demiþ atalar.
Her gün yükseliþ bekleyenler, her gün yükselen tahtalara gitsinler. Tutan mý var. Satýn çýkýn, çok gidene girin. Ýnsan biraz "þükür" demeyi öðrenmeli, bu açgözlülük neden.
Bu þirket ederini bulur. Ama hýzlý ama yavaþ, ederini bulur. Bu ezelden beri ayný, bugünden sonra da deðiþmeyecek. Yatýrýmcý olmayý öðrenemedik gitti.
Tahtacý bizle bizde onla muhabbet ediyoruz.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben trader tarafýnda yorum yapýyorum tahtacý beni bir haftada öptü,siz UV ciler güzel kazadiniz,kazanmaya da devam edeceksiniz benim laflarým bu hafta beni öpen yatýrým fonuna😆
Fonlar alýr satar çok takýlmayýn. Örneðin bir tanesi 21-23 aralýðýnda 4 milyon kadar sattý. Hala daha satýyor. Bunun önemi sadece kýsa vadede. Yarýn gelen bilanço sonrasýnda ayný fonun çok daha yüksek fiyatla almayacaðýný kim söyleyebilir. Aldý da mý yürüdü, yoksa sattý da mý yürüdü. Bunlar anlamsýz geliyor bana.
Uzun vadede en az risk barýndýran hisselerden bir tanesidir iþmen bana göre. Hele ki bankalar ile mukayese yapýnca bu riskin bankalara göre ne kadar düþük olduðunu da herhalde kimse inkar edemez.
Daha önce de belirtmiþtim, bu bilançonun ederi bana göre 80 TL dir. Gelecek bilançolara bakar, hedef fiyatýmý revize ederim. Ama kýsa sürede deðil 80, 60 liralara hýzlý bir yükseliþ de beklemem. 50 lira üzeri makuldür 3. çeyrek gelene kadar. Sonrasýna beraber bakarýz.
Bol kazançlar.
Yer Ýmleri