Çok giden çok gelir.....
Al satçý trader deðilseniz, kýsa vadeli ihtiyaç duyduðunuz para ile borsaya girmediyseniz panik yapacak birsey yok... su akar yolunu bulur.
SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok giden çok gelir.....
Al satçý trader deðilseniz, kýsa vadeli ihtiyaç duyduðunuz para ile borsaya girmediyseniz panik yapacak birsey yok... su akar yolunu bulur.
SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Gereðinden fazla karamsarlýk hakim...
Bence gerek yok..
Gelecek yýl sonu kar yaklaþýk belli... Oradan oluþacak fiyatlamada þu anki rakamýn tatmin edecek derece üstünde...
Teknik olarak belki 1.30 dolara da gelebilir. Altýnda kalýcýlýða ihtimal vermem...
1 haftadýr düþüyor ama hacimde ortalama altýnda...
Bol kazançlar...
Anladýðým kadarýyla trader deðil de trendçiler gelmiþti son zamanlarda. Baktýlar Paris'e giden bir tren var, koþup atladýlar. Kaptan da uyanýk, adamlarýn atladýðýný görünce geri vitese taktý. Paris'e gidiyorduk Mardin'e geldik.
Kalýn saðlýcakla.
Benim için sorun yok, düþtükçe alýyorum.
O deðilde endeks eksi iken benim portföy bu kadar düþmemiþti, endeks artýyý arttýrdýkça benimki dahada düþüyor.ilginç
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþ yatirimda almasa taban olacaktý herhalde..Veya olmuþ armutlarý topluyor..Þurasý gercekki borsa bir kumar.gunune denk gelirsen kazanýyorsun.Bir fýrtýnaya da yakalandý mi sat kurtul ..baþka yolu yok.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri