Kurumlar vergisi bahane ,%5 nedirki..çok hýzlý prim yatý þimdi düzeltme hareketi..çok normal..
Kurumlar vergisi bahane ,%5 nedirki..çok hýzlý prim yatý þimdi düzeltme hareketi..çok normal..
Borsa iþlem hacmi neredeyse 2 ye katladý.. 6 aylýkbilançoda 4 milyar net kar bekliyorum. Hem kredilerden alýnan faizler yükseldi hemde iþlem arttý. Aslýnda Hacim 3. çeyrekde 200 milyarý bulacaktýr diye düþünüyorum.bu hacimle giderse 3 çerek 7-8 milyar net kar ve yýl sonunu minumum 10 milyar net karla kapatýrýz..
Sermaye artýrým miktarý ne kadar acaba?
Þirketlerin herseyine aracýlýk ediyorlar.Viop.hisse iþlemleri,kredili iþlemler,nakit pozisyonu.Bunun 100 TL.lik kaðýtlardan ne farký var..piyasa iyi iþlem fazla,piyasa karýþýk iþlem fazla.Faizlerde düþüþ eðiliminde.35/40 lar 30/35 geriledi.Yabanci artýsý var deniyor.. Gerisi spek efendiden.Ýsmen ,isfin sýka sýka suyunu çýkardýlar.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim esek yoruldu ben gidemem diyor
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
i.jpg
Ýsmen'in rakibi bu listede oyak ve gedik olabilir.
Þu rezillik zaten her þeyi açýklýyor, sürekli sektör ortalamasýndan hemen hemen %50 ucuz fiyatlanýyor.
Ýþ grubu hisseye sahip çýkmýyor, geri alým açýkladýlar fakat bir lot dahi geri almadýlar.
Bir bilanço dönemi kötü gelse, fakat yine zarar açýklamasa sektör ortalamasýna göre %75 ucuz fiyatlanacaðý seviyeye inecek.
Yer Ýmleri