Yaklasýk 1 hafta önce 18 19 arasý hareketinde dedigim gibi yolcular gitsin hancýlar burda... Bu kaðýt piþman eder... [emoji16]SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Tabiiki gelecek için kesin konuþmayiz.Ancak Martta yerel seçimler var ve iktidar piyasalarda borsa dostu icraat yapacaktýr... Nasýl seçimlerden. Sonra böyle oldu diger yerel seçime kadar faizi ve dolarý dizginleyip enflasyonla gidecektir.
Benzine hergun zam geliyor araç satýþlarý artýyor,iþlem hacimleri artýyor.Herkes enflasyona tuþ olmama derdinde.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediklerinizde hakkýnýz var ben de benzer þeyler düþünüyorum ancak temkinli iyimserim diyelim. Ýþmen vefakâr hissem; pandemi dönemine iþmenle yakalanmýþtým, Aralýk 2021 de yine iþmen ve Ereðli ile yakalandým. Þu anda da iþfin ve iþmen taþýyorum. Trend bozulana kadar beraberiz. Bol kazançlar.
evet bugün bilanço geliyor tahminleri alalým ben; 1,5 milyar diyorum.
Yer Ýmleri