-
Kurumlar vergisi bahane ,%5 nedirki..çok hızlı prim yatı şimdi düzeltme hareketi..çok normal..
-
Borsa işlem hacmi neredeyse 2 ye katladı.. 6 aylıkbilançoda 4 milyar net kar bekliyorum. Hem kredilerden alınan faizler yükseldi hemde işlem arttı. Aslında Hacim 3. çeyrekde 200 milyarı bulacaktır diye düşünüyorum.bu hacimle giderse 3 çerek 7-8 milyar net kar ve yıl sonunu minumum 10 milyar net karla kapatırız..
-
Sermaye artırım miktarı ne kadar acaba?
-
Şirketlerin herseyine aracılık ediyorlar.Viop.hisse işlemleri,kredili işlemler,nakit pozisyonu.Bunun 100 TL.lik kağıtlardan ne farkı var..piyasa iyi işlem fazla,piyasa karışık işlem fazla.Faizlerde düşüş eğiliminde.35/40 lar 30/35 geriledi.Yabanci artısı var deniyor.. Gerisi spek efendiden.İsmen ,isfin sıka sıka suyunu çıkardılar.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
balina
Borsa işlem hacmi neredeyse 2 ye katladı.. 6 aylıkbilançoda 4 milyar net kar bekliyorum. Hem kredilerden alınan faizler yükseldi hemde işlem arttı. Aslında Hacim 3. çeyrekde 200 milyarı bulacaktır diye düşünüyorum.bu hacimle giderse 3 çerek 7-8 milyar net kar ve yıl sonunu minumum 10 milyar net karla kapatırız..
Çok iddialı kar rakamları, inşallah beklentiniz gibi olur. 3 milyar bence ziyadesiyle mutlu eder.
-
Bizim esek yoruldu ben gidemem diyor
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
moriarty
Bizim esek yoruldu ben gidemem diyor
SM-A705FN cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz soluklansın da başkaları da gitsin. Hep çıkacak hali yok. Haftaya neler olacak bakalım.
-
i.jpg
İsmen'in rakibi bu listede oyak ve gedik olabilir.
Şu rezillik zaten her şeyi açıklıyor, sürekli sektör ortalamasından hemen hemen %50 ucuz fiyatlanıyor.
İş grubu hisseye sahip çıkmıyor, geri alım açıkladılar fakat bir lot dahi geri almadılar.
Bir bilanço dönemi kötü gelse, fakat yine zarar açıklamasa sektör ortalamasına göre %75 ucuz fiyatlanacağı seviyeye inecek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri