Altýna saðlý sollu giriþtim artik![]()
Altýna saðlý sollu giriþtim artik![]()
1976 oldu..
Þimdi Altýn düþerse 1966 ya bu sefer Aðustos vade alýþ giricem..
Ve spot 2080 görene kadar tutucam..
Ýþimi bitirdim ve 15:15 'e kadar mola verdim.
Yeðeninizi de altýna bu yaþta bulandýrmanýz da ne bilim![]()
Biriktirme olayýna ben de uyuz oluyorum. Annem baþýmýn etini yiyor biriktir ve onu al bunu al diye. Alýnmasý gereken þeyler hiç bitmez ki. Bir defa biriktirmeye baþlayýnca ömür boyu biriktirmek zorunda kalýr insan. Bence gereksiz ve mantýksýz ve (hele diþinden týrnaðýndan arttýrýyorsan) boþu boþuna stres.
Altýnda bence hedef (1970,52) tamamlandý ve buradan tepki gelmeli (geliyor da). 1972,00 görmüþ, aradaki 1 Dolarlýk fark esneme payý olarak kabul edilebilir. Ben kenarda bekliyorum.
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Altýna bulaþtýrmadým parayý nasýl kullanacaðý konusunda reel hayatta bir eðitim bu.. Altýn paranýn þekil deðiþtirmiþ hali zaten
Bana göre küçükler için ya da büyükler için þeyler yoktur hayatta.. Çocuklarýn en nefret ettiði þey onlara çocuk muamelesi yapýlmasýAnlattýðýnýz herþeyi anlýyorlar.. Güzel açýklarsanýz..
Mesela kendisi sanal oynadýðý oyunda pizza satýþý yaparak topladýðý puanlarla istediði evi aldý.. Roketten bir ev.. Ve çok mutlu oldu.. Gözlerimle þahit oldum fýldýr fýldýr pizza sattý.. Bir iþçi gibi daðýtýma çýktý..
O evi ben kredi kartýmdan ona satýn alabilirdim ama kendi sanal oyunda çalýþarak kazanmak istedi
Bunu bizlerde reel hayatta yapýyoruz.. Çalýþarak kazanýyoruz.. Dünyalarýmýz çok farklý deðil..
Yer Ýmleri