Originally Posted by Dore Ve kapandi Yeni tura başladim tebrikler dore hn, nokta atış oldu, verideki çalkalanmaya rağmen.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by boymatlı tebrikler dore hn, nokta atış oldu, verideki çalkalanmaya rağmen. Evet teşekkür ederim.. Ama 34025 den sizinkiler de kapanacak Dow açılsın bir..
Originally Posted by Dore Evet teşekkür ederim.. Ama 34025 den sizinkiler de kapanacak Dow açılsın bir.. dow da gerçek hesapta pozum yok. denemek için demoda açtığımı söylemiştim.
Originally Posted by boymatlı dow da gerçek hesapta pozum yok. denemek için demoda açtığımı söylemiştim. Evet öyleymiş.. Gözümden kaçmış.. Dow şu an 34220..
Originally Posted by Dore Evet öyleymiş.. Gözümden kaçmış.. Dow şu an 34220.. Yani hala fırsat kaçmış değil.. Sevgiler
Originally Posted by Dore Yani hala fırsat kaçmış değil.. Sevgiler evet dediğiniz gibi bir fırsat var ama bugün disiplinden kopmak istemiyorum, teşekkürler
Originally Posted by boymatlı evet dediğiniz gibi bir fırsat var ama bugün disiplinden kopmak istemiyorum, teşekkürler Haklisiniz disiplin önemli
Forum Rules
Yer İmleri