Bence bir iki hadi bilemedin 3 lot bile cevrilse güzel kazandýrýr..
Bu piyasa da çok lot ile oynanmaz.. Çünkü bir kapasitesi var.. Bunu kabullenip hobi olarak yapmak lazým bu viop isini![]()
Bence bir iki hadi bilemedin 3 lot bile cevrilse güzel kazandýrýr..
Bu piyasa da çok lot ile oynanmaz.. Çünkü bir kapasitesi var.. Bunu kabullenip hobi olarak yapmak lazým bu viop isini![]()
Son düzenleme : Dore; 03-09-2023 saat: 17:21.
Yeni avatarim.. Japonlari çok sevdigim icin bunu yapmaya karar verdim
https://www.hizliresim.com/4qknx8l
10 gün kadar önce cafeinli içecekleri býraktým. (Normalde çay bile çok az içerim..) Ama öyle bir baþ aðrýsý çektim ki anlatamam.. Ýlk 3 gün çok fenaydim.
Bugün caným çok çekti gittim kendime nescafe aldim ve bir bardak içtim.. Þu an baþým yine aðrýyor..
Beyine büyük etkisi varmýþ.. Býraksan da dert baþlasan da..
Ve bugünden sonra tekrar içememeye karar verdim.. Mekanlarda arkadaslarla keyif disinda![]()
Ne diyordum.. Viobun bir kapasitesi var.. Bunu þöyle düþünün.. Bir ziyafet masasindasiniz.. Midenizin ölçüsü belli. Yiyeceðiniz yemek belli.. Fazla yerseniz hastanelik olursunuz..
Bakýn ben mesela.. Pazartesi 300 bin tl hesaba atayým dedim..Tekrar baþlayayým..
Samimi söylüyorum.. Benim açacaðým kontrat sayýsý 1 ya da iki.. Ve o iki kontrat bile çok kazandýrýyor. Yeterli yani..
Çünkü lot sayýmý yapýyorum.. Ve aldýklarý pozisyona göre ben de pozisyon alýyorum diyelim.. Ortalamalarý dinamik olduðu için sürekli Kar Al yapmak zorundayým.. Þimdi neden 20 lot ile anlik terse düþeyim.. Ve büyük marjý kaçýrayim. Tek lot ile pala ile uyumlu gitsem bile harika bir kazanç..
Kapasite yok büyük lot ile iþlem için.. Bunun farkýna vardým..
Rick ve Morty.. Yeni dizim.. Çizgi dizi.. Yetiþkinler için..
Ýnsanlarýn hayal güçleri beni hayrete dusuruyor
Epey yazmýþýnýz kendi kendinize, yeni gördüm baþlýðý, epeyde olmuþ açalý ilginç.[emoji3]
Bakmak ve görmek!?
Yer Ýmleri