ailece becerebildigimiz kadar tepkimizi koymaya karar verdik son bir senedir....ülkeri ülker yapan cemaat ti..orkide yaðý orkide yapan cemaatti.. nasýl mý? sohbetler de eti almayýn ülker alýn o müslüman malý.. yudum almayýn onun arkasýnda yahudi sermayesi var bakmayýn turk olduguna dendi..selpak almayýn papia alýn dendi..ve blok halde hareket ettiler ve gerçekten almadýlar..ama biz sekuler kesim atýyorum selpak kagýt 95 liraysa papia 90 liraysa ...koþtura koþtura gittik papaia aldýk...5 lira fark için...bizler tavýr almayý bilemedik.. meslea þahan gökbakar.. kendi kitlesi aslýnda akpliler..çogunlukla recep ivedik izleyicisi bunlar ..ama adam hükümet karþýtý tavýr takýndý ayný anda hepsi adamý boykot etti.. ama demet akalýn reis reis diye twet attýgýnýn ertesi günü yine seküler kesim gittik eller ( ben zaten gitmem ona ama giden çok ) havaya eglendik.. tavýr koyup onun sahne aldýgý yerlere gidilmese ..bilmem ne belediyesi incir festivalý sanatçýsý olur çýkardý...ben çocuklugumda babamýn dükkanýnda çalþirken futbol hastasý idim..maç konuþtugum zaman babam kafama þaplagý atar ...oglum esnafsýn sen esnaf adam spor siyaset konuþmaz derdi...sonra ergen oldum turizme baþladým barmen oldum..aman barmen adam siyaset spor konuþmaz dediler..þimdi bakýyorum bütün esnaf ballandýra ballandýra akp propagandasý yapýyor...mesela içki satan bir mini marketten acil makarna lazým olsun dinci kesim alýþveriþ yapmaz..500 metre daha yürür içki satmayana gider.. ama biz ben içki satmýyorum benim siyasi görüþüm bu propagandasý yapan adamdan alýr geçeriz...senin sisyasi tercihlerin artýk benim yaþam alanýma müdahil oluyorsa ben de tepki koymam lazým..ve bunlara para kazandýrmamam lazým..son bir senedir kendimizce bir eylem planý hazýrladýk..eve temizlikçi almýyoruz..aldýgým temizlkçi..büyük ihtimal devletten sosyal yardým alan..akp ye oy veren biri olacak..evde kendim yaparým..camlar silinecegi zaman hanýma ben yardým ediyorum.... kuaför muhtemelen orta terk ..sanayide kaportacý bir sevgilisi olan.. agzýnda sakýz bütün gün müge anlý izleyen..bir kýz ..hanýmýn saclarýnýn dip boyasýmý yapýlacak..bana ögretti ben yapýyorum..bu tpe para kazandýrmýyorum...eger ki düzgün birini bulursa ki çok zor...bizimle ayný görüþte olan o zaman gitsin...elim tonavida tutar.. ufak tefek iþler çýktýgý zaman eskiden usta çagýrýrdým zamansýzlýktan.. þimdi artýk yapabildigim kadarý ile yapýyorum.. zaman yaratýyorum...alsancakta oturuyorum: hafta sonrlarý alýrýz kamp sandalyemizi birlarýmýzý da alýrýz kordonda bira içeriz..sevinçin yanýnda geçen sene bir büfe açýldý geçerken bira alalým dedik..adam ben alkol satmýyorum dedi.. o gün bugündür.. susuzluktan kýrýlsam bile su bile almýyorum..500 metre yürür biraz ileride yine bulurum diye..eskiden ben yanlýþ politikalarý anlattýgým zaman zaten anlamýyorlar anlamdýklarý gibi dinlemeyip kýçlarýný dönüyorlar. ama biz saygýmýzdan onlarýn anlattýklarýný dinliyor hatta bazý þeylere itiraz ediyorduk..ama dinliyorduk...þimdi artýk dinlemiyorum bile kýçýmý dönüp gidiyorum...bunlarý adam yerine koydugunuz zaman kendilerini bir halt sanmaya baþladýar...abuk sabuk komplo teorileri vs vs anlatýyorlar sanýrsýn ki staretekik araþtýrmalar merkezinin baþýnda ülkenin 10 yýllýk kalkýnma planýný bu adam hazýrlamýþ..onlarýn tuttugu parti diþinda bir partiye oy veriyorsan vatan hainisin dir..yahu dersin bu adamlar yetim hakký yiyor...ee bende bu partiye oy veriyorum bende mi yetim hakký yiyorum diyor...yarým saat sonra konu eyt ye dönüyor.. karýsýný 3600 günle emekli etmeye çal,þiyor...5000 gün sýnýýndan þikayet ediyor...kendi hiç bagkur yatýrmamýþ...aralýk ayýnda kredi çekip 7200 güne tamamlatmýþ günlerini ..þimdi eyt için 9000 gün istiyormuþ devlet ..ama reis seçimden sonra 7200 güne indirecekmiþ..o da emekli olacakmýþ... vergi borcu hiç öememiþ..bu 4. yapýlandýrmasý imiþ.. ama sorsan çok vatansever.. kursagýndan haram lokma geçmemiþ... tüyü bitmemiþ yetim hakký yemezmiþ...karýsý akp kadýn kollarýnda ..lise mezunu kýzýný devlet hastaneinde randevu masasýna oturtmuþ.. ama hak yemez ...artýk bunlarý suratlarýna vurma zamaný..ve aynen suratlarýna vuruyorum.. küserlerse küssünler... eþimin ilk eþinden oglu var...geçen sene o ögretti bu taktigi bize..babasý dedesi halasý..hepsi akp li bayramlarda dahi gitmiyor.. gittigi zaman akp propagandasý yapýyorlar diye ...dedem otorununu görmek istiyorsa susacak diyor..bizde ondan ögrendik..cafe sahibi ..arkasý tugralý yada 3 hilalli doblosu ile gelecek mekan açacak benden para kazanacak ama onun secimi benim hayat tarzýmý etkilecek... alýrým kamp sandalyesini çimlerde kendi iþimi kendim görürüm..ayný hýrto bas basa bagýracak memlekette iþsizlik yok bak ben çaliþiyorum bok gibi para kazanýyorum çaliþtiracak garson bulamýyorum diyecek...yok oyle yagma ...çok sinirliyim..kusura bakmayýn birazz uzun oldu ..ama bundan sonra tavrýmýzý koymazsak..tepemize çýkacaklar....bunlarýn parasýný alacaksýn ama para kazandýrmayacksýn mottosundayým.. malýmý satarým...ama mal almam..
Cemsoy35 kardeþ. Ben namazýmý kýlarým. Geçmiþte bira içtim ama hiç anlamadým tadýný ben çayý zor içerdim ben fakülte hastanesinde çalýþýrken çaycý benden þeker yüzünden bir çaya iki çay parasý alýrdý. Bende kahve çay bira raký yok tadý hoþuma gitmiyor tek kola vs birde sigara var. Ama senin stratejini çoðunlukla uyguluyorum. Akp li olandan mümkün mertebe alýþveriþ yapmam. Ama malum Konya'da yaþýyorum. Öyle sesini fazla çýkarmak mümkün deðil. Çaktýrmadan uyguluyorum.
Cambaza bak cambaza, meclisi götürdüler, þimdide cb seçimini.
Bu ekonomik faturanýn üzerine kk oturmaya çalýþýyor gibi görünmesi çok ilginç. Kk çekilmeli referanduma dönüþmeli, en azýndan chp ve kk kaybetmemiþ olur.
Sinan Oðan da kiöseye destek verip yýpranmamalý.
Ülke zaten bitmiþ. Bu saatten sonra feriþtahý gelse, ki, gelecek gibi de görünmüyor, ülke batýk, resmi açýklama yok.
Another day in paradise
Reisin Soðan la görüþme resmi vermesi tamamen Soðan a kurulmuþ bir tuzaktýr.
Another day in paradise
Türkiye gönüllüleri, oy ve ötesine müracat edenler kimler?
Paralý, para alan akp liler olabilir mi?
Chp yi savunacak adam yada muhalefe ti savunacak adam zaten gider partiye müþahit olur.
Ülkede ilginç þeyler oluyor vesselam.
Another day in paradise
Yer Ýmleri