MTV kampanyası
Paraf ile ödemede ( halkbank mobil,gib,diyalog
3 taksit ödeme) alinan kod ile Lastix.com'da 4 lastik alımında 1000 tl indirim yapılıyor.
Bari önce maaş zamlarını açıklasaydınız 3.300 tl daha geçirdiğinizi neden önce açıklıyorsunuz. Yapacağınız zammın ilk ayının 4 te 1 i buraya gitti.
bir halt olacağı yok.
https://youtu.be/N9_G7yqvP8U
basganım sizde maaş zammına doymuyorsunuz![]()
Memur maaşına yapılan zammın 8000 TL si seyyanen verilen para emekliye yansımaz o tutar kelime oyunu var. Emekliye ekstra seyyanen verirse yakında rte açıklar pek tahmin etmiyorum. Ama 3500-5500-7500 zammını alanlar zam bekliyor. Ulan daha biz zam almadan 500 TL fazla diye beklerken onlar ha bire zam bekliyor beleşci tayfa. Ah ilk önce bunları dikseler olmaz mı.
Bu arada dikkatimi çekti. Migros ta bazı çalışanlar covid maskesi ile çalışıyordu bizim bilmediğimiz bir şey mi var ki.
Olabilir burası 21 senedir RTE yönetiminde bir ülke,herşey gizli saklı,geberik özalda öyleydi çernobil vakasını gizlemişti,son günlerde bende bir kırgınlık vardı o yönde şüphelerim var,zaten devamlı virüs beni teğet geçti,sadece hafif kırgınlıkla atlattım,sanırım genetikten dolayı,çünkü bizim kan bağı tayfasına hiç bir şey olmadı,ama hariçleri komada geçirip kayıp verenlerde oldu,ama bu melet vücudu terk etmiyor bir tarafında gizleniyor zayıf anını kolluyor,şu iyiliğide var,ne derler pisliği pislik temizler,kanser hücrelerini vücutta barındırmazmış,ne derece doğru bilmiyorum,ama vücudun hassas noktalarını deforma etme özelliği var diyenlerde var,mesela kalp,damar ve beyin,geçende hiç bir şeyi yokken tanıdık biri komaya girdi kalpten,doktorlar buna bağladı,bu meret vücuttan zor çıkıyor,devamlı bağışıklık sistemini sağlam tutmak lazımmış,burada bazıları öneri veriyor,mesela alkollü ayran![]()
Yer İmleri