1000 TL lik banknota asrýn lideri sn RTE yakýþýr. (Ýnönü de kendi resmini bastýrmýþtý)
500 e ise Orta Asya Türk Devletleri elçisi, yüce Türk büyüðü sn. SOgan olmalý.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ben 5 kez ameliyat oldum ameliyat sonrasý çok dikkat etmeniz lazým.mikro ameliyat gb.kesi miktarý fazla olursa gaz ve büyük tuvaletinizi kacirirsinix.montun kol kýsmýndaki lastikli kýsým gb o bölge....kaslar aradina ip geçirip sonra kaslarý sýkýþtýriyorlar acýsý ölümden beter.sik sýk baticon banyosu yapn.Allah yerdimconiz olsun....
500 ve 1000 TL banknotlar için herþey hazýrmýþ ama seçim için ertelenmiþ diye duymuþtum. Tabi hemen pazartesi olmaz ama sanýrým ilki bu sene içinde çýkar bence...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gelecek ve deva ümit özdaðý istememiþ.þaþýrdýk mý hayýr.adamlarýn tek amacý chp oylarýný bölerek akp ye anayasa deðiþikliði için yetecek milletvekili sayýsýný chp den almaktý.kk dahil tüm planlar týkýr týkýr iþliyor.chp ile tüm fikirler ayrý olmalý ki þimdi ayrýlýp akp tarafýna geçmek için bir sebepleri olsun.
Toplamda 7 defa fistül ameliyatý oldum( 1 tanesi ayrý bir zamanda, diðer 6 tanesi 1 sene içinde seri bir þekilde) . Eðer iç fistül ise iþiniz çok zor. 6. ameliyatýmda Dr. eðer bu sefer de geçmez ise bir sonraki ameliyatý çýkýþ sondajý yaparak yapacaðýz demiþti. Þansýma son ameliyattan sonra geçti. Ne zaman bir daha olur sorusuna, ya 5 yýl, 10 yýl veya hiç demiþti. 24 yýl geçti hala sorun yok. Hiç krem falan ile uðraþmadým. 6-8 haftada bir ameliyat olmak zorunda kaldým. Haftanýn 5 günü Dr'a bakým/pansuman ve yarayý deþmesi için gittim ayrý. Yaranýn dibinden dýþarý doðru kapanmasý lazým. Kas bölgesi olduðu için sýk sýk dýþ bölgesinden kapanmaya baþladýðý için yaraya parmak sokarak (çift dikiþ sokuyorlar yani) engellemeye çalýþýyorlar. 3-5 saniyelik olay ama o acý gözyaþlarý akýtýyor.
Geçmiþ olsun.
Yer Ýmleri