Ben onu bunu bilmem, bu gün Ümraniyede yine kuyumcular doluydu...Döviz brosundan fiziki alýnan dolarlar bankaya yatýrýlýyordu..Döviz bürosunda az da olsa hala kuyruk vardý...Kredi kartý ile kuyumcular ödeme almýyorlardý..Kredi kartlarý ile ilgili ciddi sýkýntý var galiba...
Politik olarak RTE býrakmaya razýydý ama son düzlüðe girilirken tüm kesimlere bir sürü vaat ve düzenleme yapýldý..Seçim geceside bir el derin yapýlarý harekete geçirerek KK yý yenildi gösterdi...Seçime girilmeden önce ABD Hulk davasýnnda garip kararlar aldý,urusya ve entarili kesimden açýktan destekler devam etti..
Dikilen halk , kaymaðý yiyen esnaf ve iþadamlarýda RTE dedi...Depremde nerede bu devlet diyenler de RTE dedi...
O derin eller devreye girmese bile bunlarla muhalefet kafa kafayaydý...
Gemisini kurtaran kaptan ...Benim si...deðil kimin kazandýðý yada kazanacaðý ama çocuklarýmýn geleceði için KK nýn kazanmasýný isterdim.RTE 1 dönem daha yapacaðýna göre benimkilerden 1 numara 30 yaþýný geçmiþ olacaðýndan bundan sonra Ýnþallah *Umarým RTE Anayasada deðiþtirir ,
Bazý AKP liler þimdiden beþ sene sonrasý için erdoðanýn bir dönemle kalmayýp devam edeceðini idda ediyor bende saçmalamayýn dedim ne dese iyi beþinci senenin dolmasýna yakýn göya erken seçim kararý aldýracakmýþ ve tekrar aday olmasýnda bir sakýnca olmazmýþ nasýl bi saçmalýkla uðraþýyoruz görüyorsunuz
Bana göre RTE seçimi kazanýrsa seçimden sonra kkm riski var. USD için ayak baðý. Ben onun yerinde olsam sermaye kontrolüne geçer kkm yi iptal eder %8,5 faiz veririm. Birde bunu dener. Yok kuru ben burada tutarým derse. Sonbaharda Rusya yeni jest yapmaz yada yaptýðý jest için Türkiye den bir üs ister mi onu çok merak ediyorum.
.... Rte 1 dönem daha yapacaðýna göre .... demiþsiniz sn.heval
Bence mezara kadar . Bunun için de yasal düzenlemeleri paþa gönülleri isterlerse yapar , belki de gerek bile duymaz buna. Daha doðrusu etrafý , mezara kadar olmadan müsaade etmez.
Yer Ýmleri