-
Açılışını AKP’li Mustafa Varank’ın duyurduğu OPPO’nun Tuzla fabrikası sessiz sedasız kapandı
https://tele1.com.tr/acilisini-akpli...apandi-850451/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
turali
"Şirket fabrikasını Mısır’da açma kararı aldı."
Demek ki buradaki maliyetler üretimi desteklemiyor....
-

Originally Posted by
turali
Bu şunu gösteriyor mevcut yeşil soğan fiyatları üretim ihracat için zarar. Mısır da bu oran daha iyi sürekli devalüe oluyor. Maliyetler dolar bazlı daha ucuz bizim tekstil sektörü de bu yüzden Bangladeş ve Mısır'da üretim yapıyor artık.
-
Şu an ki kur ile turizm bitik geçer.erken dönemde alan aldı ama hiçbir turist maaşı 2 katına çıkmamışken döviz bazında 2 katı parayı bi otele vermez.geçen sene 1 hafta tatil 1000 euroyken şu an 2500-3000 arası
-

Originally Posted by
Sugosu82
Şu an ki kur ile turizm bitik geçer.erken dönemde alan aldı ama hiçbir turist maaşı 2 katına çıkmamışken döviz bazında 2 katı parayı bi otele vermez.geçen sene 1 hafta tatil 1000 euroyken şu an 2500-3000 arası
nedense bu acı gerçeği görmezden gelip yazın trink 50 milyar dolar geleceğini düşünüyor herkes.
çok iyi bir tercih değiliz artık yurtdışına göre.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Oradan birşey gelmezse ot tıkarlar orası kesinlik iyi olmalı
-
Yarın MB son bir savunma yapar 19,99 Pts yeni düzene geçer.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Yarın MB son bir savunma yapar 19,99 Pts yeni düzene geçer.
19,9613
Bekliyorum kapanışı
Tersten kapanış [emoji3]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri