-
Bu bayadır oluyor zaten ama teyzeler amcalar bir yandan sövüyorlar bir yandan da ampüle basıyorlar. Hikaye klasik. "Başka kime verek yiğen"
Kime neye sövdükleri de tam belli değil o da komedi. Orada da yanıyor devreleri. Baştakine toz konduramıyorlar. Geriye doktorlar kalıyor suçlayacak bir de muhalefet partileri
Artık kafa yormayı bırakın siz de bu uçurumdan aşağı yuvarlanan trene atlayıp kesenizi doldurabildiğiniz kadar doldurun. Bu saatten sonra muhalefetin yapacağı bir şey kalmadı olacaklara.
Muhalefetin büyük kısmı da bu amcaların teyzelerin farklı bir versiyonu ama ona çokca değindim. Yeniden bahsetmeye gerek yok.
-
-
Son entry içeriğine katılmamla beraber bana ait değil arkadaşlar
-

Originally Posted by
Dedektifjjdj
İlk turdan sonra ne demişti Erdoğan 50+1 de değişiklik yapabiliriz Allah ömür versin hedef 2028 2033....
Güzergah o..
Totaliter turancı islam modeli..
Fonu bile kuruldu..
Accayip birşey oldu..
*kore demokratik halk cumhuriyetinde bile muhalefet partisi var.
Sıkıntı yapılmasın 
**
ibrahim kalının sözleri...
balkon konuşması...
hüdapar ile güney doğu polikasında değişim sözleri..
şu resmi terör kavramı haylice genişletilince herkesce hissedilecek..
Memento mori
-

Originally Posted by
hkm
Bu bayadır oluyor zaten ama teyzeler amcalar bir yandan sövüyorlar bir yandan da ampüle basıyorlar. Hikaye klasik. "Başka kime verek yiğen"
Kime neye sövdükleri de tam belli değil o da komedi. Orada da yanıyor devreleri. Baştakine toz konduramıyorlar. Geriye doktorlar kalıyor suçlayacak bir de muhalefet partileri
Artık kafa yormayı bırakın siz de bu uçurumdan aşağı yuvarlanan trene atlayıp kesenizi doldurabildiğiniz kadar doldurun. Bu saatten sonra muhalefetin yapacağı bir şey kalmadı olacaklara.
Muhalefetin büyük kısmı da bu amcaların teyzelerin farklı bir versiyonu ama ona çokca değindim. Yeniden bahsetmeye gerek yok.
Bu mesaj bana ait.
-
Azeri bir arkadaş var,aliyeve muhalif olduğu için babasının ve ailesinin canına okunmuş.Aliyev e muhalefet arttıkça seçimlerde yüzdesel olarak oyu artardı dedi.Tam olarak sistemi eline geçirince herkes aliyevci olurmuş,seçimlerde yüzde 90 alırmış.
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Bu mesaj bana ait.
Evet sn patrick mesaj size ait.İçeriğine tamamen katılıyorum.
-
DDKKM de %40+ %8 opsiyon veriyorlarmış...Bu deli para verildiği sürece kimse ticarete üretime riske girmez...Parasını bağlar alır karını koyar cebine; Parası olan daha da zenginleşirken olmayan sürünmeye devam...
Herkes kendini sağlama alacak şekilde küpünü doldurmaya baksın...Bu imkanlar bir daha ele geçmez...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri