Þimþek: Öngörülebilirliði artýrmak için kurallara dayalý politik oluþturma tahahüdümüzü teyit ediyoruz
Þimþek: Acil önceliðimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktýr
Þimþek: Politik için kestirme veya hýzlý düzletmeler yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Rybar'a göre putin özellikle moldovayaya çok kýzgýnmýþ...
savaþ bitince arkadan kendisini hançerleyenlerle özel olarak ilgilenecekmiþ...
doðru mu BOSPOROS ?
https://youtu.be/RCb-waBzsUk
5. Dalganin basinda muaviniz konusuyor[emoji39]
Bence kur artýþýna en rasyonel açýklama þahlanan ekonomimize nazar deðmiþ olmasý , özelliklede kýskanç Alamanlarýn nazarý![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Her þey daha da þey olacak. Enteresan günlerden geçiyoruz yine. Ufaktan kuru gýda ve eksilen stoklarýmý yeniledim bugün. Bir de ayarlayabilirsem kuruyemiþ,yedek köpek mamasýný halledersem bir süre doðru dürüst alýþveriþim olmayacak. Bir taraftan da saðlýk kontrollerine, ilaç-krem vb ihtiyaçlarý da aklýma geldikçe yazdýrýyorum. Bir internet sitesinden banka kampanyasý varken yakýt kartý da getirtmiþtim. Geriye temmuz sonunda tekrar yurtdýþýna gideceðim için yurtdýþý çýkýþ harcýný almak kaldý, cehape gelirse kaldýrýr diye almamýþtým. Þimdi 500tlye falan çýkarýrlar Allah muhafaza 😔. Tek üzüldüðüm kalan kredi kartýmla taksitle yatýrýmlýk bilezik alacaktým, alýp almama arasýnda kalmýþtým, almayýnca piiman oldum... Bu arada bankalar avantajlarýný tek tek kaldýrýyor, hsbc premier kullanan varsa ücretsiz 6 taksit meselesini sonlandýracaklar sms gelmiþ
Yer Ýmleri