Evde gezen ossurak böcüsünün dötüne gaz çevrim santrali kurdum gaz bedavaya geliyor. Evde uçan Sineðin kanadýna kolektör taktým elektrik bedavaya geliyor suyu nereden bulacaðým bedava onu düþünüyorum
Evde gezen ossurak böcüsünün dötüne gaz çevrim santrali kurdum gaz bedavaya geliyor. Evde uçan Sineðin kanadýna kolektör taktým elektrik bedavaya geliyor suyu nereden bulacaðým bedava onu düþünüyorum
siz buna þey yükseldi mi diyonuz geçen yýl haziranda 17,50 den þey almýþým þindi 23,37 artýþ %33 enflasyon kaç kasa her zaman kazanýr
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
Morgan Stanley:
- Þimþek'in maliye bakaný olarak atanmasý sonrasýnda daha konvansiyonel politikalar izlenmesini, TL'nin deðer kaybetmesini ve daha yüksek politika faizleri bekliyoruz
- Faizin haziranda %20ye ve aðustosta %25'e yükselmesini bekliyoruz
Morgan Stanley: Daha fazla politika yönlendirmesinin beklenebileceði ortamda belirsizlik çok yüksek olmaya devam ediyor
Morgan Stanley: Otoriter para politikasý ve ekonomik programýn diðer maddeleri konusunda planlarýný ortaya koyana kadar kurda dün yaþanan ile karþýlaþtýrýldýðýnda daha küçük hareketler görebiliriz
Morgan Stanley: Stratejistlerimiz USD/TRY'nin yýl sonunda 28 civarýnda olmasýný bekliyorlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri