Ziraat kart limitinin 1/3 u kadar 12 ay vadeli %1,37 taksitli nakit avans veriyor. Babamýn kartý soktum 8000 gayme verdi. Düðün dernek lazým olur diye aldým. Bir daha böyle bor þey vermezler.
Ziraat kart limitinin 1/3 u kadar 12 ay vadeli %1,37 taksitli nakit avans veriyor. Babamýn kartý soktum 8000 gayme verdi. Düðün dernek lazým olur diye aldým. Bir daha böyle bor þey vermezler.
mantýk dýþý.her ne kadar iþime de olumlu yansýsa da þu an gýda terörü yaþanýyor ülke de.
þu verdikleri 100 gr döner ve pilavýn maliyeti 50 tl deðil.
ancak iþletmeler aylýk giderlerini,günlük cirolara bölüp maliyetleri bu þekilde çýkardýðýndan 50 lira malzeme maliyeti olan ürünü 200 tl ye satmak zorunda kalýyor.bu da özellikle nitelikli yiyecek satmayan firmalarda yemek yemeyi enayilik olarak hissettiriyor.þahsen 230 bu mahalle arasý dönerciye vereceðime 300 e antep iþi bir restaurantta full masayý donatarak yerim.
2 kiþi 200 gr döner yiyeceðinize 400 tl ye 1 kg pirzola alýr evde onu yapýp yersiniz.
Emekli umduðunu bulamadý
Emekliler ne dün açýklanan 6 aylýk enflasyon farkýndan ne de AKP'nin Meclis'e getirdiði yasa teklifinden umduðunu bulamadý. Memur emeklileri, memurlara yapýlan seyyanen zamdan yararlanamazken, kök aylýðý 7 bin 500 TL'nin altýnda kalan SSK ve BAÐKUR emeklileri ise yine ayný maaþý almaya devam edecek.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...amadi-7734870/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tarým dýþý istihdam beklentinin 2 kati geldi dxy düþüyor
Erdoðan: Emeklilerimizin maaþlarýnda yapýlabilecek iyileþtirmeler konusunda Bakanlarýmýza gerekli talimatý verdim, çalýþmalarýna baþladýlar, önümüzdeki haftalarda gerekli açýklamayý yapacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1 litre rakýda vergi 449 liraya çýktý
Gelir Ýdaresi Baþkanlýðý, alkollü içki ve sigaradan alýnan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarýný yüzde 14.82 olan geriye dönük 6 aylýk YÝÜFE oranýnda artýrdý.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/1-l...-haberi-699814
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri