Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, yarýn Suudi Arabistan'a giriyor, Suudi mevkidaþý ve yatýrýmcýlarla görüþecek-A Para
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Almanya'da haziran ayý enflasyon rakamlarý açýklandý.
Yýllýk bazda %6.4 seviyesine yükseldi.
// Ard arda 3 aydýr düþüyordu. Bu düþüþ durdu.
Selka genelde banka hisselerine yatýrým yapardý hatta :"Dolar alacaðýma, vakýfbank vb banka hissesi alýrým" tarzýnda yazardý. Banka hisselerini pek severdi þimdi baktým eðer sadece vakýfbank hissesi aldýysa þuan fena zararda
10 Þubat 2017 vakýfbank hissesi: 5,06 Þuan vakýfbank hissesi: 10,92
10 þubat 2017 dolar kuru: 3,69 Þuan: 26,11
Konut-arsa-araba aldýysa hesaplamadým ama büyük ihtimalle kardadýr.
Ama siz konuyu hala anlamamýþsýnýz. Konu "herkes dolar alýyorsa dolar çýkmaz" tarzýnda yazmasý ve dolarý 3. sýnýf hisse senedi zannetmesi...
--------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Bunlari zamaninda bir bir yazdik anlattik.
Varlik fonuna giren sirketler icin, ortaginiz kim oluyor, iyi bakin dedik.
Bu emekliye odenen emekli maasi filan degil, fakir yardimi dedik.
KK, bayram oncesi, her emekliye 15.000 TL, dedi, hep bir agizdan, nerden bulacak dediler.
KK, Emekli maasi, asgari ucret seviyesine yukselecek dedi, yok artik..! dediler.
Hirsiza %52 oy verdiler.
Ee sonuclara bi zahmet katlanacaklar.
Kendi dusen aglamaz.
Bahçeli emekli zammýyla ilgili açýklama yapmýþ. Elinden tutan mý var? Verirsin kanun teklifi, biz de destekleriz. Getirir mi? Saray'dan izin almasý lazým. Bakmayýn -Biz ayrý partiyiz- dediklerine. Milletçilik ayrý bir þeydir. Milliyetçilik sýradan bir kavram deðildir. Kendi halkýnýn hakkýný savunmaktýr milliyetçilik.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Bahçeli emeklilere zam çaðrýsý yaparak, -Bizim isteðimiz; memurlara uygulanan 8 bin 77 TL lik seyyanen zammýn emeklilere de uygulanmasýdýr- açýklamasýnda bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Hieyt be...Coni Toni Herkel
Baktýlar ülkede muhalefet partisi kalmadý,
Ulan muhalefeti de kendi kendimize yapalým bari dediler, Selvi de ayný meyanda yazmýþ, gerçi týrsmaktan pek de cümle kuramamýþ ama, öyle onlarda, o kadar...
Bu açýklamadan sonra ülkücü olacam karar verdim, acilen 9 Iþýk doktrinine baþlýyayým..
Gerçi ben rahmetli Türkeþ' in özel dersine de katýlmýþtým.
Arkadaþ zorla götürmüþtü bi defasýndaKaranfil sokakta her hafta sonu bizzat ders verirdi, arkadaþ gider dinler biz de o esnada Olgunlarda piyizlenirdik. Bi kere gittim, o oldu. Adam konuþurken nefesiyle narkoz saçýyordu, herkes uyuyor ama gözler açýk, yemiyor kimsede gözleri kapatmak
3x yavaþ konuþuyordu, tek düze bir ses tonu, daldan dala hikayeler.
Gerçi ben acýk sosyalist komunist olduðumdan sýkýntý olur, nasyonal sosyaliste baðlarým tehlike arz eder![]()
Yer Ýmleri