-
Müflis Spor Klüplerimiz Avro harcamaya devam ediyorlar. Tam gaz kökle kaptan.
https://www.trtspor.com.tr/m/?m=news...&category_id=8
Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:"Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun şarta bağlı satın alma bedeli 6.000.000 Euro'dur. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 2.300.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir."
-

Originally Posted by
Mavideniz35
cuma sadakası %5 seyyanen
-
-
Benzin fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
kastirsef
Müflis Spor Klüplerimiz Avro harcamaya devam ediyorlar. Tam gaz kökle kaptan.
https://www.trtspor.com.tr/m/?m=news...&category_id=8
Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:"Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.500.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun şarta bağlı satın alma bedeli 6.000.000 Euro'dur. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 2.300.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir."
Fenerlisin değil mi? Gs nin yaptığı transfer ve harcama politikasını şahsen ben kusursuz buluyorum.bu konuda çok ciddiyim.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Fenerlisin değil mi? Gs nin yaptığı transfer ve harcama politikasını şahsen ben kusursuz buluyorum.bu konuda çok ciddiyim.
Ben derin memeti azerbeycanda gs kafilesinde gördüğümden beri gs nin yalıkavak marinanın paralarını akladığını düşünüyorum. Bugün bir gazetede ise abromoviçin sponsorluğundan fln dem vuruyordu.
Kesinlikle bişeyler dönüyor. Kokusu çıkar.
Another day in paradise
-

Originally Posted by
EGEDUK
Tenhada böyle hareketler yapıyorlar bazen. Yanlış anlamayın, müdahale yok. Arz talebe göre.
Ama yarın saat 09.30’da 26,0930 üzeri olacak o kesin.
likidite sağlıyorlar hocam yanlış anlaşılma olmasın
-

Originally Posted by
Mavideniz35
an itibariyle helikopter dansı yapsınlar
EYT çıkarken birilerine patlıcaktı bu iş
ilerde çalışan başına 1 emekli düşünce ne olacak bakalım
ver coşkuyu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz