Þimdi digital çaðdayiz herþeyin kaydý var. Adam neler dedi hepsini tükürüp tükürüp yaladý. Zekasý olan anlardý. Bu adam bunu demiþ tersini yapmýþ diye. Ama zeka seviyesi koyunla ayný olan anlamaz.
Þimdi digital çaðdayiz herþeyin kaydý var. Adam neler dedi hepsini tükürüp tükürüp yaladý. Zekasý olan anlardý. Bu adam bunu demiþ tersini yapmýþ diye. Ama zeka seviyesi koyunla ayný olan anlamaz.
Kamer Genç, her gün TBMM'de AKP' yi FETÖ konusunda ikaz ede ede öldü.
Devlete sýzdýlar, her yeri ele geçirdiler, bir gün size de döner bunlar dedi. Her Allahýn günü nerdeyse..
AKP liler naptý bunlar söylenince;
Buna kargalar bile güler dediler.
Hocaefendiye bilmem ne diyemezsin, haddini bil dediler.
Duruyo hepsi youtube'da...AKP nin tüm ileri gelenleri iþte...
Adam ne dediyse çýktý. Aynen, noktasý virgülüne...
15 Temmuz vesilesiyle yadedelim rahmetliyi..
Ben olsam AKP' nin yerine,
15 Temmuz etkinliklerine, Kamer Genç' in mezarýný ziyaretle baþlatýrdým.
Affet bizi Kamer Aga kýymetini bilemedik diye 7 kez tavaf etmeyi müteakip, diðer faaliyetlere gidilmeli...
Mezarýndaki çiçekler de itinayla sulanmalý tabi...rahmetli iyi çiçek sulardý.
Size alný secdeye deðen yeter, hatta çok bile.
Son 50 yýlda siyasi anlamda memleketin en dürüst politikacýlarýndan birine dair yazýlana bak...
Terbiyesizlik. Güzellemeniz bile uçkura dair, özetle hayatýnýz uçkur, dolayýsý ile memleketi þekillendiren de ...
Son düzenleme : KýsaVade; 16-07-2023 saat: 00:55.
Resmî gazete: Akaryakýtta ÖTV artýþý yapýldý ..
En az 5 tl zam bekleniyor
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tüm Türkiye’de an itibariyle sela veriliyor ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri