çeþit çeþit açlýk vardýr bizimkisi zam açlýðý
bu sene doyucaz gibi
https://youtu.be/N9_G7yqvP8U
LPG liler þuan acayip ballý çok ekonomik çokomelli oldurlar
Halen çevreme bakýyorum millet sidik yarýþýnda ;yok þu okula yollýycam çocuðumu yok þöyle eðitim böyle kolej.hiç umrumda deðil hiçbirisi.en iyi okullara da yollatýrým ama en kýsa yoldan üni diplomasý almasýný saðlayacaðým.tek hedefim var o da 18 e bastýðý gün ana dili gibi ingilizce almanca ve basic çince bilsin.gitsin kurtulsun.okul eðitiminde hiç sýkmýyorum ama 6 yaþýndan itibaren ingilizce kursuna verdim 3 kiþilik sýnýfta..
Fatih altaylý yazýp çiziyorda kendi yazdýklarýna kendisi inanýyor mu acaba.bu ülke islami yönetim þeklini yýllar önce seçti.herþeye biat eden kendi seçmen kitlelerini de kurdular.onun için iþ iþten geçti.
Erdoðan: Bu ülkelerin Türkiye'den belirli 'asset'leri alma durumlarý olacak, 'BOTAÞ'ý satýyorlar' gibi bir þey yok, neyin satýlacaðýný neyin satýlmayacaðýný çok iyi biliriz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: (Tahýl koridoru) Dostum Putin'in bu insani köprünün devamýný istediðine inanýyorum, seyahatten döner dönmez Putin ile görüþmelerimi yapacaðým
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri