Dün gelen ek vergiler abd de gelmiþ olsa borsa çökerdi... Bizim ülke akýl dýþý sert yukarý gitti.......bu spekler malda....sanýrým bir süre realize eder köþelerinde seyrederler....yanlýz hissettirmeden ....yýlan gibi.....sessiz....
Dün gelen ek vergiler abd de gelmiþ olsa borsa çökerdi... Bizim ülke akýl dýþý sert yukarý gitti.......bu spekler malda....sanýrým bir süre realize eder köþelerinde seyrederler....yanlýz hissettirmeden ....yýlan gibi.....sessiz....
Yabrk bugün tavan olamadý,bana enteresan geldi bu durum.
garib bi durum ve atmosfer var bugün bistte sanki ansýzýn biþiiler olucakmýþ gibi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Gýram mal satmadým
GIRTLAK MAL HÝSSE VE VADELÝ LONGLA YOLA DEVAM EDÝYORUM
POZÝSYONU KAPATTIÐIMDA YAZMAYA GELECEÐÝM
DURMAK YOK RALLÝYE DEVAM
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bu dediðin olmasý gereken....Serbest piyasa kuralý hiç iþlemiyor......Bir takým kiþiler imtiyazlýymýþ gibi bu piyasada at koþturuyor.....Nerede Rahmetli Erbakan gibi baþkan lazýmdý....dün onunla çalýþan ekonomi prof. videosunu koydum...oyanan oyunu....darbenin askeri deðil, iþ adamlarýnýn devletten kazandýklarý avantalar kesildiði için ERBAKAN u uzaklaþtýrýldýðýný anlatýyordu.....
iyice kedi fare modu yaptý endeksi top gibi oynuyor.
Hocam ilk akla gelenler; toaso ve froto beklentinin 4-5% altý bilanço ama özellikle Toaso da Favök marjý müthiþ düþmüþtü.
220-178 civarýna kadar satýþ yemiþti.
Düzeltme zamanýna denk gelmiþ olda da ilk gün açýlýþlarý her iki hissede de rezaletti.
Bu çeyrek marjlarda toparlama beklemiyorum( beklemiyorum derken uzmanlar beklemiyor bizde yazýyoruz).
Gelecek çeyrek güzel seçimler güzel þanslar olacak.
Yer Ýmleri