-Birisi gelir; 345. longunu açar.Hemen mercedes alýr,okul yaptýrýr...
-Diðeri gelir;asla düþmez der...GUNDÝ...
-Diðeri gelir, þubat gelir hoþ gelir,der...Gülben abla..
-Diðeri her GÜN %4 kar yapar...yani ayda %100 gibi...
KUSURA BAKMAYIN 17 YILDIR VÝOBDAYIM...100 lerce kiþi tanýdým..YKS de 10. olmuþ arkadaþým oldu.Yýllarca uðraþtý..viobda battý....Kimsenin becemediðini siz becerdiyseniz ve bunu ifade ediyorsanýz: sizden delil isterler.
AYNI HESAPTAN ve ardýþýk 5 gün boyunca buyrun ekstreyi yapýþtýrýn...
-Basit ve hemen çürütülecek yalanlar bunu söyleyenin saflýðýný gösterir..Yalan söylersem öyle söylerim ki: olasý akýllara gelecek her türlü soruya cevap hazýr olmalý...
SÝZE ÖNERÝM: BU PÝYASADA GEÇMÝÞÝ EN AZ 5 YIL DEÐÝLSE...YANÝ TANIMIYORSANIZ bu tür ifadeleri kesinlikle kötü niyetli olarak algýlayýn..
murat beyi tanýyan bilir , sözcü tv de dolar tl konusunda ýsrarlý ekonmomi konusunda net yorumlarý var.
baþarýlý buluyorum ama eleþtirmem gerekiyorsa 6 ay sonra krizin derinleþeceði veya rte mehmet þimþek iliþkisinin vahim hale döneceði çünkü rte bir tür eðilmez bükülmez ÝNAT insaný olduðu savýna dayandýrýyorsa bence yanýlabilir.
RTE der ki : müslüman 2 kere ayný yerden, YERÝNDEN sokulmaz, ýsýrýlmaz tedbirlidir , ders çýkartýr der
aralýk 2022 krizinden rte ders çýkartmýþtýr diye düþünüyorum, neden riske girsin ki demokrasi ve barýþ nutuklarý atýp , adam gibi muhalif seçmene göz kýrpar ülke sorunlarý için gayret gösterir kimseyele de kavga etme lüksü yok bir insan
RTE DEN BEKLENTÝM SON UFO haberleri doðrultusunda aya sert iniþ ve uzaylýlarla islam hilafetini, tüm galaksiye yayarak marvel evrenindeki kötü güçlerden dünyamýzý kurtarmasý ÝNSANLIÐIN tek umudu OLMASIDIR
BU GERÇEKLEÞÝRSE ÝNANIN BANA DÜNYAYI KURTARAN ADAM RECEP sonsuza kadar ülkemizi yönetebilir, dilerim bunu cidden
AYA SERT ÝNMEYEN ADAMA CUMHUR BABA DÝYEMEM kusura bakmayýn arkadaþlar ,
Yer Ýmleri