Bu tahtayý kaldýrsa kaldýrsa Tera kaldýrýr Bi anda 20 milyon toplarsa þaþýrmam A1 de kendi tahtasýnda yancýlýk yapar anca
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bofa nýn elinde 800 bin lot kalmýþtý beþ on kademe yukarý çekselerdi tüm kalan malý daalýrlardý ama yapamadýlar bofa fink atýyor teranýn dötünde zik geçiremeyen bofa burada burada takla attýrýyor
Þimdi hatýrlama zamaný ne demiþti gündüz vakti iranýn üzerinde Ýsrail sihasý sihasý dolanýyor iran biþey yapmýyor iranýn karþý saldýrý ihtimali ortadan kalktý neredeyse iran teslim oldu demeye getirdi vay be
Ýran israil iliþkisini bofa dan iþlem yapanla a1cap iliþkisine benzettim bofa iþlemleri A1 in içindeki bilgisayarlarla yapýlýyormuþ gibi Bi his doðdu içimde Ýsrail de lazer iþaretlemeleri ve kaldýrdýklarý sihalarý
iran içinden yapýyormuþ ne benzerlik deðilmi
Borsanýn önde gelen aracý kurumlarýndan A1 Capital 3 aylýkta enteresan bir bilanço getirdi. Cironun azalmasý buna karþýlýk brüt ve net kâr marjlarýnýn artmasý kârlý kalemlerin daha ziyade olduðu izlenimini veriyor ama bu konuyu bilanço ve þirket uzmanlarýnýn deðerlendirmesine býrakýyorum.
A1 de ki bu deðiþim 6 aylýk bilançoyu daha da merak edilir hale getirdi. Borsada iþlem hacimlerinin giderek arttýðýný düþünürsek þirketin giderek dahada büyüyeceðini ön görebiliriz.
Bu düþüncelerden hareketle uzun süre yatay giden hisselerde þirkete paralel bir seyir izleyecektir.
Güler ve rta da sýrasýyla bu hareketleri takip edeceklerdir.
Bu fiyatlar yakýþmýyor sana A1CAP. Çok daha yukarýlari hakediyorsun
Gedikten daha iyi kar yazýyorsun ama spek efendi kafasýna göre takýlýyor.Senin toplanman ne zaman bitecek acaba sabýrla bekliyorum spek efendi burdaysan bana bir seslen looo
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri