Originally Posted by
kazankazan
Katýlýmevi aradým yatýrýmcý iliþkileri müdürü ile görüþtüm.
Tasarruf finansmanýnda yeni yönetmelikler sizi etkiliyor mu dedim hayýr etkilemiyor olumsuz bir durum yok dedi.
Bizim Bursa insaat projemiz var, katýlým Bankasý kurulum iþlerimiz var ayrýca baþka daha açýklanmayan projelerimiz de var dedi. O projeler nedir ipucu verebilir misiniz dedim zorladým ama vermedi.
Bedelli yapacak mýsýnýz dedim daha belli deðil, temmuz sonu belli olur dedi. Yapsak bile bunu katýlým Bankasý için yaparýz dedi. O an mevcut nakit miktarýna göre karar verecekler sanýrým.
Bursa inþaat projesinin lansmaný 1-2 aya olur mu dedim inþallah dedi.
Yeni kuracaðýmýz katýlým bankasý bireyselden ziyade daha çok þirketlere yönelik olacak dedi.
Eminevim Ertuðrul gibi güvenilir bir karaktere reklam filmi çektirerek satýþlarýný ciddi arttýrdý dedim. Siz de Nihat Hatipoðlu veya Dursun Ali Erzincanlý veya Esra Erol gibi kiþilere reklam verirseniz satýþlarýnýz çok ciddi artar dedim. Fuzul evin reklamýný izledim müzik çalýyor lay lay lom yapýyor bu þekilde bir reklam vermeyin dedim. Güzel bir fikir dedi bunu patronla paylaþacaðým dedi.
Ýþlerimiz sürekli artýyor, sözleþmeler sürekli artýyor dedi. 81 tane þubemiz oldu dedi. Faizlerin düþmesi þu ortamda bizim iþleri etkilemez dedi. Benim de kanaatim o yönde dedim kredi faizleri %10-15'e düþerse belki bir miktar etkiler dedim ki bu da 2 seneden önce mümkün deðil dedim. Evet dedi. Faizler ilerde %10'lara düþerse bu durum GYO insaat iþleri ve katýlým Bankasý iþlerine çok olumlu yansýr. Þirket bir nebze kendini faiz düþüþüne karþý hedge etmiþ olur.
Elleri ne saðlýk yarýn bedelsizde geliyor bakalým...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri