-
baktı mal kaptırıyor yukarı sürmek zorunda kaldı
bakalım kap haberleri gelince ne yapacaksın
-
yetmez ama devam patron
-
adını BİST tarihine yazdıracak patron
DURMAK YOK YOLA DEVAM CANİMM
-

Originally Posted by
karacabey60
adını BİST tarihine yazdıracak patron

DURMAK YOK YOLA DEVAM CANİMM

Hocam alameti farikasi nedir bu kagidin, daha yeni arz olmus pek bisey de bulamadim. Simdi is yerindeyim ama aksam faaliyet raporu vs varsa okuyacagim
-

Originally Posted by
habzij
Hocam alameti farikasi nedir bu kagidin, daha yeni arz olmus pek bisey de bulamadim. Simdi is yerindeyim ama aksam faaliyet raporu vs varsa okuyacagim
okuyun tabi etkileşim içinde olmakta fayda var
alameti vs. bilmem aldık bekliyoruz. hisse 65 liradayken insanlara alın diyoruz(eş,dost,akraba) almıyorlar. hisse 150 olunca alınır mı diyecekler.. o yüzden birşey diyemiyorum. ancak benim satmam için daha erken. kolay kolay benden mal alamaz...alırken ölücü satarken mezarcıyız
-

Originally Posted by
karacabey60
okuyun tabi etkileşim içinde olmakta fayda var

alameti vs. bilmem aldık bekliyoruz. hisse 65 liradayken insanlara alın diyoruz(eş,dost,akraba) almıyorlar. hisse 150 olunca alınır mı diyecekler.. o yüzden birşey diyemiyorum. ancak benim satmam için daha erken. kolay kolay benden mal alamaz...alırken ölücü satarken mezarcıyız

Web sitelerine baktım faaliyet raporu veya yatırımcı sunumu vb yok yeni arz olduğu için belki de, izahnamesine bakacağım şimdi. Haziranda halka arzdan beri 7 kat gitmiş.
Yatırım ilişkileri kısmına tıkladığımda karşıma direkt olarak şu cümle çıkıyor 
"Web sitemizdeki bilgiler güncel olamayabilir ve Forte bu bilgileri güncelleyeceğine dair herhangi bir taahhüt vermemektedir. Web sitemizdeki bazı dokümanlar geleceğe dönük tahmin rakam ve görüşleri yansıtmaktadır."
Kesin gider bu kağıt hocam, böyleleri uçup gidiyor zaten
-

Originally Posted by
habzij
Web sitelerine baktım faaliyet raporu veya yatırımcı sunumu vb yok yeni arz olduğu için belki de, izahnamesine bakacağım şimdi. Haziranda halka arzdan beri 7 kat gitmiş.
Yatırım ilişkileri kısmına tıkladığımda karşıma direkt olarak şu cümle çıkıyor
"Web sitemizdeki bilgiler güncel olamayabilir ve Forte bu bilgileri güncelleyeceğine dair herhangi bir taahhüt vermemektedir. Web sitemizdeki bazı dokümanlar geleceğe dönük tahmin rakam ve görüşleri yansıtmaktadır."
Kesin gider bu kağıt hocam, böyleleri uçup gidiyor zaten

evet tam olarak bu sebepten.
-
Yine burda da halay başı olmaya devam ediyoruz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri