Originally Posted by Ohac Bist100 zirve 6436,83 olaraktan iþaretledim... yok mu konuþacak kimse..Þöyle biraz hava al.Çýk-gez... Dakika baþý kýsa mesajda atýlmaz ki.
Originally Posted by *Bozkurt Çok terbiyesiz bir alým bekliyorum halen,herkes ohaaaaa demeli iþci abi sen geliyor zannediyosun adam gidiyo
Hisse vadeli hacimler
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Originally Posted by *Bozkurt Çok terbiyesiz bir alým bekliyorum halen,herkes ohaaaaa demeli iþci abi limandan 4,4bn dolir almýþým ,isterse senide alsýn dayi
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Ýþ Yatýrým, #KRDMD-KARDEMÝR (D) için hedef fiyatýný 24,19 TL'den 42,23 TL'ye, tavsiyesini "tut" tan "al"a yükseltti
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bitti mi düzeltme
Originally Posted by bahriyeli sen geliyor zannediyosun adam gidiyo Bence inerken 31 çýkarken 31 çekiyorlar... Sert bi alým daha yapacak hissediyorum kutuma gidecem
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Originally Posted by akcay Ýþ Yatýrým, #KRDMD-KARDEMÝR (D) için hedef fiyatýný 24,19 TL'den 42,23 TL'ye, tavsiyesini "tut" tan "al"a yükseltti Yaw he he ,isdmr duruken
Forum Rules
Yer Ýmleri