EÐER DÜÞMEYE BAÞLARSA ENDEKSÝDE PEÞÝNDEN SÜRÜKLER MÝ?
Originally Posted by ariston Çok zor kadýn, Endüstri Mühendisi. Whatsapp'dan yazýþýyorum. Sorduðu soruya düzgün cevap vermek gerekiyor. Internetten bakma vs diyor. Ezberden söyleyecekmiþim. Aklý deðil kalbi iyi olan biri lazým. Sürekli yalan söyleyen biri vardý onu idare etmek daha kolaydý. Kadýn kaç yaþýnda, sen kaç yaþýndaydýn abi ?
Originally Posted by rosense EÐER DÜÞMEYE BAÞLARSA ENDEKSÝDE PEÞÝNDEN SÜRÜKLER MÝ? Baský yapýyor adiler..thy out sasa in tezim var bakalým çalýþacak mý...57.50 stop ile taþýyorum
Originally Posted by çýtak 709200... 4000 pivan 1000 puan saptý Originally Posted by çýtak spot 100... 617450 kýrýlýrsa... 614300 buda 5 dakikalýk iþti
Bozkurt abi Cafer hazýr mý
Originally Posted by altýnorta Kadýn kaç yaþýnda, sen kaç yaþýndaydýn abi ? özele geçseniz derim bence
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Originally Posted by altýnorta Kadýn kaç yaþýnda, sen kaç yaþýndaydýn abi ? 58 filan olmasý lazým. Kadýnda sorun yok da ben artýk zorlanýyorum. Kadýn borsacý olsa durum farklý olurdu, kendisi faizci, banka banka dolaþýyor pazarlýk ediyor. Borsacýlar farklý oluyor bence. Yani 3'e 5'e bakmýyor daha toleranslý oluyorlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Originally Posted by iþçi74 https://twitter.com/fetih1400191810/...101936129?s=20 Puahahahhahsh Konumuz dýþý ama kaslý maslý bu gelin yahu
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Forum Rules
Yer Ýmleri