AYLARCA; pasta-takas-apsd yani kamuya açýk her bilginin notunu tuttum...Ýnanýn hiç bir þey çýkmadý.
Bu gün düþüþ olsa pasta eksi olduðundan dolayý deðil. zaten %50 olan ihtimalden olacak..
AYLARCA; pasta-takas-apsd yani kamuya açýk her bilginin notunu tuttum...Ýnanýn hiç bir þey çýkmadý.
Bu gün düþüþ olsa pasta eksi olduðundan dolayý deðil. zaten %50 olan ihtimalden olacak..
Sohbet odasýnda biri, bir Türk aile bankasýný Araplara satacakmýþ dedi, konuk uzman da satýlmaz dedi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
[QUOTE=Ohac;6486263]Biz yýllarýn kurdu olduk berkimCans, maksat tecrübemizden faydalansýn okuyucular...
SEnin gibi pasta paylaþýp her gün milleti terse yatýrmanýn binbir þekline çabalamýyoruz...
HERKES AZ ÇOK BÝLÝYOR KÝMÝN NE OLDUÐUNU DA SES ETMÝYOR...[/QUOTE]
Arkada laf attýðýn için bir mermi kulak memesinin oraya sallayayým ,
iþaretlediðim yerlerle ilgili sorularým olacak mesala ne tecrüben var veya topiðe ne katkýn neyi analiz ettin bugune kadar ,
kimin ne olduðunu biliyor demiþin kimsin mesala en güzelide ses etmiyor demiþin en komik yer burasý sardýðýn kiþiler Adam yerine koymadýðýný söylüyor arkada farkýndaysansen sana cvp verilmediðinden bunumu anladýn..
bekliyorum cvp larý topikte görsün kimin ne olduðunu tanýsýn
Kapanýþý ustalar yapar cahocuum, sen vobcu tradeci deðilsin belli oluyor da sesimi çýkarmýyorum![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Kuyruk acýný baþka yerden çýkar... Bay "düþebilir ama çýkadabilir"... Düþerse bakýn demiþtim, çýkarsa bakýn demiþtim... Uzaaa, sen yokken biz vardýk...
Yer Ýmleri