Tevekkeli bu gen ilaç falan cuma yüzde 8 yükselmiş. Adamlar haberi önceden alıp heybeyi dolduruyorlar. Biz de burada üstümüzü başımızı yırtalım emenike![]()
Tevekkeli bu gen ilaç falan cuma yüzde 8 yükselmiş. Adamlar haberi önceden alıp heybeyi dolduruyorlar. Biz de burada üstümüzü başımızı yırtalım emenike![]()
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
Burası Borsa ve viop topigi diye giriyorduk amma; akşamdan beri dinsizligin ve ateizmin reklamının yapıldığı bir topige dönüşmüş (!).....
Allah'ı, Ahireti, Hesap Gününü, Din-i Mübini İslamı inkar etmek aslında insana bir şey kazandırmaz.
Aksine çok şeyler kaybettirir. İnsan bazen kendisine Şu soruyu sormalı: ya dönüşü mümkün olmayan bu yolda, ya bir de Allah var ise, he sap günü var ise.. o zaman halimiz nice olur diye...
Valla ayar verenin diğer topiklere yazdiklarina bakıyorum pek fark görmüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eyy maşallah.
reklamın allahı burada.
https://www.hisse.net/topluluk/searc...rchid=20240528
geceden beri tanrı konusuna beni bulaştırmayın diyorum dedikçe bana ayet okutuyorlar
![]()
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
bu arada boyuna zam haberleri yağıyor..
![]()
Dükkan da kimse yok. Bunun anlamı kimse Viob yada hisse long taşımıyor anlamında ise yarın da go go tar tar yapıyoruz.
Yer İmleri