Ereðli devrede. Bugün de þapkadan bunu çýkardý.
Ereðli devrede. Bugün de þapkadan bunu çýkardý.
EREÐLÝYE ,olumsuz rapor çýktýysa EREÐLÝ gider...
Adamlar ,ters indikatör.
TEB'in ayrýlýþýndan sonra çok daha farklý bir piyasa izliyoruz. Endeks aðýrlýðý yüksek þirketler belli gruplarca parsellenmiþ, gün içerisinde bu þirketlerle indir bindir hareketler yaratýlýp Viop'ta oynaklýk yaratýlýyor. Adam 3 hissede saða x kurumdan yazýyor soldan y kurumdan çiziyor bir bakmýþsýn 60-70 puan zýplamýþ Viop 1 dakikada. Poker oynuyorsun senin elin açýk adamýn eli kapalý. Önceden de çok zordu, þimdi daha zor Viop iþi.
MTV sinin ilk taksidini X lira olarak Ocak ayýnda ödedim...
Bu gün 3X daha ödeme yaptým.Toplamda 4X etti...
Benden fazla almýþ olabilirler mi?![]()
Ray metre 50 kg, 2 ray 100 kg/metre,,
1 km 100 ton
500 km 50,000 ton
Çift hat 500 km 100 bin ton.
Game changer deðil.
Öte yandan her yýl 500 km yenileme vardýr.
Dünya standartý olduðu için kar marjý azdýr.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
ünivesite zamaný çok poker oynamýþlýðým var, açýk kapalý texas vs.. en enteresan poker indian poker tabir ettiðimiz bir oyundu, bunda herkes kartýný açýk olarak alnýnýn üstünde tutuyordu, yani senin elini herkes görüyor bi tek sen kendin göremiyorsun.. bakýyosun herifin eli beþ benzemez arttýrýp duruyo, en kötü ne olabilir deyip giriyosun senin elin de beþ benzemez averajla kaybediyosun.. falan gibi
Ulayn ne güzel deniz manzarasý seyrediyordum ki tilifon çaldý arkadaþ soluk soluða demiryollarýnýn rayýný döþüyollar koþ çabuk trene bin demesin mi
Dur ula yavaþ annat hele ne treni ne uçaðý hiç biþii annamadým dedim, meðerse bizim suyuniçinde ki ereðliyi fýþkýrttýrmýþlar asdasddas
Demek ki sýra ona gelmiþ, yabcak biþii yok.bu iþler sýraynan
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri